הי, צדקתי...

m y s e l f

New member
קנדיבוי...

ואם המתנחלים לא היו פורעי חוק, ולא מכים שוטרים וחיילים, לא היו מפנים אותם? עקרון של גניבה מהעשירים בשביל העניים הוא לא נהוג, ובטח שלא מיושם, אבל העקרון של ההתנחלויות על אהבת הארץ ואמונה בתנ"ך, הוא עקרון לגיטימי מאוד, ואני מבין אותם שהם מנסים לשמור עליו. כמובן (וזו הפעם השלישית שאני אומר את זה) שאני לא מצדיק הכאת אנשי חוק כמו שוטרים וחיילים להשגת המטרות. בהודעה הראשונה שלך שאליה הגבתי, כתבת שהתנ"ך בשבילך הוא שטויות, ושאין לך כבוד לאלה שמאמינים בו. אם מישהו היה אומר את זה על העיקרון הכי חזק שלך? זה המסר שמדינת ישראל משדרת להם, שאף אחד לא שם זין על העקרונות הכי חשובים שלהם. ופעם הבאה תחשוב לפני שאתה אומר שהתנ"ך זה שטויות ואין לך כבוד אליו, כי אתה עלול לפגוע באנשים (לא בי). אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים עם אלה שמאמינים בו, אבל לכבד אותם זה מינימום אנושיות.

CANDY MAN

New member
ואם אני יגיד שחייזרים בנו את העולם.

אתה חושב שהם יכבדו אותי? ממש לא... ובכל זאת יש ספרים שטוענים זאת... כל מה שרציתי להבאיר זה שהתנ"ך הוא אגדה נחמדה אם כמה מוסרי השכל נחמדים ואי אפשר לקחת אותה ברצינות מפני שמי שנגדך לא קשור לאגדה הזאת ולא מאמין בה (ע"ע חילוניים\ערבים\שאר העולם) ובקשר לשאלה שלך בהתחלה... מה רצית לומר פה? ברור שהיו מפנים אותם - המשפט "התנחלויות בלתי חוקיות" אומר לך משהו או שאתה בוחר להיות גם כן פושע ולתמוך בהם. המתנחלים עברו על החוק בכך שהם בכלל בנו את ההתנחלויות האלו, ואז הם עברו שוב על החוק בכך שקראו לחיילים לסרב פקודה ואז הם שוב עברו על החוק בכך שהם הרימו אצבע על חיילים ושוטרים שהחליטו ברוב חוצפתם לא לסרב פקודה ולעשות מה שהממשלה החליטה... אתה באמת רוצה שאני ימשיך?

Moledet972

New member
כמו שכבר אמרתי, המאחזים נבנו

כ"לא חוקיים" רק כדי למנוע בעייה בינלאומית. חלק גדול מהמאחזים נבנו ביוזמת הממשלה. משרד השיכון(!) בנה את המאחז ה"לא חוקי" רחלים.

yoavl1

New member
אפילו ברי חמיש...

היה מתגאה בקונספירציות כמו שלך.

Moledet972

New member
זו לא קונספירציה. אפילו שודר בערוץ

2, 1, ו-10. בתי הקבע ברחלים הוקמו ע"י משרד השיכון.

yoavl1

New member
אני בטוח שהסתכלת בכל הערוצים

ושמת לב שזה שודר שם. אתה שקרן מעורר רחמים. אני פשוט אפסיק לענות לך.

Moledet972

New member
כמו שכבר אמרתי, המאחזים נבנו

כ"לא חוקיים" רק כדי למנוע בעייה בינלאומית. חלק גדול מהמאחזים נבנו ביוזמת הממשלה.

CANDY MAN

New member
אז זכותה של הממשלה לפרק אותם...

וחובתם של המתנחלים זה להתפנות בשקט ולציית לחוקי המדינה ולהוראות הממשלה ולא להרביץ למי ששומר עליהם ודואג שלא יישחטו אותם. אל תשכח אף פעם שהמתנחלים צריכים את החיילים ולא להפך, פעם הבאה שתיהיה השתלטות על חוות גלעד אני לא בטוח שחיילים ירוצו לעזור למתנחלים שם, זה אולי נשמע נורא לא בסדר אבל זה עדיין מתקשה לעבור את הפשע של מאות מתנחלים שתקפו את כוחות הביטחון - פשוט בושה!

Moledet972

New member
למה אתה אוהב להכליל?

והאמת - יש כאלה מתנחלים שהיו שמחים אם לא היו שומרים עליהם.. יש כמה חבר´ה כאלה בתפוח - תיתן להם יום בלי צה"ל, והם ידאגו שהערבים ידרשו שצה"ל יחזור. בכל מקרה - סיעת מולדת הודיעה שהיא מגנה עימות עם כוחות הביטחון, וקוראת לחיילים לא לסרב פקודה.

CANDY MAN

New member
ואז המתנחלים יהיו מחבלים טרוריסטים?

כנראה שכמה מתנחלים לא סובלים מספיק מהפלשתינאים מפני שברגע שהם ייתקפו סתם פלשתינאים הם יניו בעיניי סתם מחבלים מסריחים. פעם עוד חשבתי שאני מבין את המתנחלים וכיבדתי את ההרגשה שלהם, היום אני חושב שמדובר בחבורה של פורעי חוק ושצריך לעצור את כולם ולזרוק אותם למרטפים חשוכים. הם בזיון לדמוקרטיה ולמדינת ישראל! ואני בכלל לא מפחד להכליל!

yoavl1

New member
דבר אחד אתה לא מבין, סרגיי

אתה זועם שאנחנו מכלילים לגבי המתנחלים...... אבל זה כמו שתגיד, אל תכליל את כל הרוצחים......הרי הם הם ההכללה עצמה. המתנחלים הם פורעי חוק, ושיכורי עוצמה. ולא השוותי את המתנחלים לרוצחים. אני כבר מריח איך תכניס לי את המילים האלה לפי... לדעתי רבים מהפיגועים, נגרמים מעצם ההתנחלות והכיבוש, אבל לא אמרתי שהמתנחלים, זו כוונתם. אי לכך ובהתאם לזאת, קנדימן באמת לא צריך להתבייש להכליל. כאן זו לא הכללה. אלו עובדות.

EverMan

New member
זה בדיוק כמו ה"הכללה"

עשיתי שאמרתי שכל הימניים מאמין במשהו ... זו לא גזעני ולא מכליל ... כי מה לעשות , ימנים זאת קבוצה רעיונית (בדיוק כמו מתנחלים) ולכן יחוס דעות אליהם זה לא מכליל , זה פשוט עובדה.

Moledet972

New member
אני מעולם לא אמרתי שכל הערבים

ביש"ע רוצחים. מה גם, אני אומר שחלק גדול מהערבים ביש"ע הם אינם רוצחים, אלא אנשים שרוצים לחיות בכבוד. - איך ניתן להגיד שהטענה "כל היהודים ביש"ע הם פושעים" - היא עובדה? אפילו לפי חוקי האו"ם הם אינם עוברים על החוק, אלא הממשלה. כל הפיגועים קורים בגלל ההתנחלות והכיבוש של היהודים את הארץ.

EverMan

New member
לפי האו"ם הם כן עוברים על החוק

כי הם חיים במקומות לא מאושרים לפי המדינה אין להם רישיון לבנות בשטח , זה לא באישור שום גוף רישמי , והם עושים שם מה שהם רוצים. הם עוברים על חוקי המדינה. לכן , כן , הם כולם פושעים. זאת עובדה משום שהם כולם עוברים על החוק בזה שהם מתיישבים ביש"ע.

Moledet972

New member
לא הם עוברים על החוק, אלא המדינה

עוברת על החוק. החוק מדבר על המדינה, ולא על האזרחים. והראשון שהקים התנחלות היה יצחק רבין, לכן, לפי האו"ם, יצחק רבין היה הפושע הראשון.

EverMan

New member
הראשון שהקים התנחלות זה רבין ?

נחמד לדעת. שוב אתה ממציא עובדות סרגיי ? החוק מדבר על האזרחים. לא על המדינה. לאזרח אסור לקחת את החוק לידיים - וזה בדיוק מה שהמתנחלים עושים ! הם עוברים על כל כך הרבה חוקים ... בושה למדינה.

למעלה