הי פרידה!

anna_sh

New member
הי פרידה!

מזה כמה ימים (מאז הפעם הראשונה שפניתי אליך) שאני שוברת את הראש. אמרת לחשוב מה אני רוצה, ואכן חשבתי. אמרת שמתאים לי ללמוד פנג שואי, וזה באמת משהו שנראה לי שאוכל להצליח בו. אבל האם זה מספיק ללמוד רק יעוץ פנג שואי או אולי רצוי לשלב את זה עם לימודי עיצוב פנים או משהו בתחום הרוחני. אני מתכוונת מהבחינה הפרקטית, בפרספקטיבה לעתיד. האם אצליח להתפרנס מזה? ובככל אולי זה לא הכיוון? 24/02/77

F r i d a

New member
אנה ... התגעגעתי

תתחילי עם משהו, הניתוחים האלו של מה לעשות עוצרים, תתחילי ואז תוכלי להבין איך לקדם ולהתקדם עם זה. אני מכירה כאלו שלמדו רק פנג שואי ומצליחים, ללא רקע באדריכלות או עיצוב פנים. לדעתי זה מתאים לך, וכל הרהור נוסף רק מעכב אותך מלהתחיל להזיז את עצמך. תעשי קצת סדר ותחשבי לאיזה כיוון את נמשכת יותר, גם בתחומי המזון את יכולה להצליח.

anna_sh

New member
כמה שאת צודקת (שוב)

האמת רציתי ללכת לקורס בישול מכיוון שהוא ממומן חלקית ע"י משרד העבודה וזה נמצא בהרצליה. נאמר לי גם שיש להם מעונות זולים. ביררתי ומסתבר שאכן יש מעונות, אבל זה 3-4 בנות בחדר. מה זה לא מתאייים!! כמובן שהייתי יכולה להשכיר דירה, אבל אם אלמד 8 שעות ביום לא תהיה לי אפשרות לעבור הרבה, ז.א לא אוכל לממן. לכן הרעיון הזה ירד להרגע. מה שכן... אחרי פסח נפתח קורס בפנג שואי בחיפה וכבר יצרתי קשר עם המרצה. זהו קורס של 3 חודשים-יוצא בדיוק כמו שאמרת: עד יוני-יולי הכל צריך להתברר!!! אני מאוד מודע לך על הייועץ ובעיטה בטוסיק! ושאלה קטנה בנושא אחר. האם את חושבת שכדאי ללמוד טארוט במסגרת של קורס, ז.א עד כמה הקורס יכול להוסיף ולהועיל?

למעלה