הי, פרידה

anna_sh

New member
הי, פרידה

שוב אני, באתי להציק עוד קצת. להזכירך, שמי אנה, מזל דגים (מספיק רק המזל או שאת צריכה את כל התאריך כל פעם מחדש?). בכל מקרה שאלתי היא בקשר לחברי לשעבר. הוא התקשר כמה פעמים השבוע והזמין אותי לבלות אתו ואני לא יודעת מה קורה אצלו בראש: או שהוא רוצה לחזור, או שהוא רואה בי ידידה אפלטינית (שזה בסדר גמור) או שהוא פשוט חרמן וחושב שיצא לו מזה משהו. לדעתי זה האפשרות השלישית ואמרתי לו את זה, אבל נראה לי שהוא נפגע קצת. הוא כל הזמן טוען שהיו לו רגשות כלפיי והם עדיין קיימים. אז מה בעצם המצב? שמו ליאור, בן מזל טלה

F r i d a

New member
אנה.... ../images/Emo9.gif

הוא עדיין לא נרגע ממך... אני מאמינה שעדיין יש לו רגשות כלפייך למרות שבת´כלס האפשרות השלישית היא בהחלט מניע מבחינתו. את מצחיקה אותו (וגם אותי), מעניינת ונראית טוב ...אז הוא מנסה. יאללה אנה.... לתל אביב

anna_sh

New member
את גדולה....מכל הבחינות!!!

לכן אפילו אבא שלי ביקש את ייעוצך. הוא כל הזמן דואג לגבי עבודתו. כמו כן הוריי רכשו דירה, אך הקבלן פשט רגל ועכשיו יש הרבה אי וודאות בקשר לזה. האם העניינים יסתדרו ומתי. תאריך הלידה שלו 8/11/49 תודהההה!

F r i d a

New member
לאבא של אנה שלום

השנה הזו מופיע כשנה של עבודה קשה, ולזה אתה רגיל כי תמיד עבדת קשה. העבודה הקשה היא במאמץ לרכז את הכוחות שלך לעבר דברים שאתה רוצה ולעשות סדר במקומות שאתה נמצא בהם. מבחינת הדירה כרגע קשה לך לראות את הדברים, נראה שאתה גם מבולבל מאוד ולא רואה נכון את התמונה. יש אפשרות לקבל סיוע ממישהו, יעוץ משפטי או סיוע דומה, קיימת תחושה שדברים יסתדרו אבל לא מופיעה הצלחה מלאה, אלא ניצחון חלקי, שהוא בהחלט טוב, אבל לא בדיוק כפי שרצית.

anna_sh

New member
ושוב תודה

האם את יכולה לראות מתי הם יעברו דירה או שהכל מעורפל כעת? ובכלל רציתי לשאול אותך לגבי הקלפים. אני מתעניינת בטארוט כבר כמה שנים טובות, אבל לא מגיעה אפילו לקרסוליים שלך. איך את יכולה לראות, למשל, שאני בחורה יפה מעניינת ומצחיקה (הכל נכון, כמובן)? איזה קלף יכול להראות את זה?

F r i d a

New member
אנה

לא הצלחתי לראות מתי בדיוק אבל נראה שבטווח של כמה חודשים זה יתחיל לזוז. יפה, מעניינת ומצחיקה זו הקיסרית, גם העולם כתיאור אישה היא מעניינת ובדרך כלל נראית טוב.

למעלה