הי פורום

אני כועסת על עצמי.

היי, בוקר טוב , שבוע טוב לכולם ! סליחה מראש שאני מתחילה את השבוע ברגל שמואל אבל זה פשוט לא פייר! אני עולה על איילון דרום הבוקר , התנועה מתמזגת ואני מוצאת את עצמי מוקפת בהמון מכוניות, כל הנהגים עם הפנים למקום אחד-היעד. רק אני נוסעת ללא יעד, אני נוסעת להירגע , אני נסערת ! נסעתי עד אשקלון , בעצם עד כנות אבל נסעתי , נסעתי לבקר את הקבר של סבתא שלי . אני לא מהאנשים שחוזרים בתשובה משום שרע להם , אני מהאנשים שרוצים לברך על כל יום שהשמש זורחת בו ואני עדין שייכת לעולם הנושמים . אז נסעתי לברך אותה בבוקר טוב דבר שלא עשיתי כבר שבע שנים . מסביבי נהגים "וותיקים" חותכים אותי על ימין ועל שמואל , ואני מוותרת , השלט הצהוב מאחור מסגיר שאני רק עליתי על הכביש ואני עדין לא "משופשפת" . סליחה שאני גולשת קצת מהנושא שבאמת רציתי לדבר עליו , אז אני אחזור לנקודת ההתחלה: המוזיקה של משינה מתנגנת לי באוזן , אני מתנתקת מהמציאות ומרגישה שאני "טסה " בתוך טיל אל הלא נודע , אל הלך תדע. המצב שלי לא טוב, אני יודעת שהוא לא טוב , מבחוץ אני בסדר אני שולטת על עצמי, אני נראת רגועה לכולם אבל מבפנים יש לי אקדחים שלופים (אני מצוטטת את גפן .) . מה זאת אומרת ? זאת אומרת שכבר שלושה או ארבעה לילות אני לא עצמתי עיין , וזה בגללו. המחשבות בראש מתרכזות רק בו . תגידו מה שתגידו אבל אני לא מבינה , מאיפה המזוכיזם העצמי הזה שרכשתי בימים האחרונים ? למה אני נהנת להתעלל בעצמי ולשחק ברגשות של עצמי. למה אני פשוט לא יכולה למחוק אותו לא רק מרשימת האיי מייל שלי אלא מהרשימה של החברים בראש? כן אתמול עשיתי טעות, אני מודה ! אתמול פגשתי אותו , שיקרתי להורים שלי , ופגשתי אותו , והיה לי רע . רציתי שהוא ינשק אותי , ניסיתי לתפוס לו את היד ולהחזיק אותה כאילו אנחנו עדין ביחד , הוא התנגד , הוא לא רצה לאט לאט הוא התנער ממני . חצי שעה בבית קפה היו סיוט הכי קשה שעברתי עד היום ואתם קוראים מילים של בחורה שעברה לא מעט סרטים בחיים . הוא ישב מולי, היו שם שלוש כסאות מלבד הכסא שלי והוא בחר להתקרב אלי , הוא רמז שהוא רוצה שהוא מעוניין , תפס את הראש בין הידים וחשב מה לעשות , וגם לי זה לא היה קל , היד שלו שליטפה לי את הברך לא הפסיקה גם כשירדה לי דמעה . אחרי זה יצאנו משם , כל המלצרים התאהבו בנו , חשבו שאנחנו זוג . איחלו לנו שנהיה מאושרים ואנחנו נראים יחד ממש טוב . כן בטח ! לקחתי אוטובוס ונסתי משם , לא נפרדתי ממנו לא בחיבוק ולא בנשיקה , בדרך חזרה הבנתי שהנתק יהיה מוחלט . עושה לי רע לראות אותו ובדרך טלפטית להתחנן לנשיקה או חיבוק . אני מזוכיסטית, תגידו כולם , אבל לא יכולתי יותר , לא ראיתי אותו שלושה ימים , והייתי חייבת לפחות להריח אותו . וזה עשה את שלו, מיד אחרי שנכנסתי הביתה הוא התקשר לוודע שאני בבית , הייתי קרה ואמרתי לו ביי , ואז , שוב הוא עשה את זה , הוא אמר לי , אני מזכיר לך , זו רק הפסקה , זה הפסקה ללא מועד סיום. "להתראות שלום זה לא נגמר זה רק הסוף " ומה איתי? מה אין לי אופי ? אני לא יכולה לסיים ודיי ? שוב נפלתי ברשת שלו , שוב ההפסקה נראתה לי פתאום אופטימית ושוב חלמתי עליו בהקיץ בלילה ... כי לא יכולתי להרדם ככה סתם . הבוקר לקחתי את המפתחות של האוטו ונסעתי לשאוב כוחות מסבתא . אני עוד לא סגורה על עצמי , אבל , אני חייבת לאסוף כוחות , פשוט חייבת ! תודה למי שהיה לו כוח לקרוא את כל מה שרשמתי . אני לא יודעת למה פירסמתי את זה פה, כנראה שאני מחשיבה אתכם בתור חברים שלי , וחלק מחברות זה לדעת להקשיב כשצריך .

enjoi butterfly

New member
שלום...

הממ דבר ראשון...מגיע לך חיבוק כמו שהמנהלת עושה...אז
ואין לי כול כך מה להגיד לך.. חוץ מי תיהיה חזקה..וזה רק תקופה וזה יעבור.... ואנחנו תמיד נקשיב...

sh53

New member
../images/Emo51.gif לך שאת רואה בנו חברים שלך

כל כך אהבתי את השורה האחרונה שכתבת, עשה לי המון טוב בלב
. את יכולה בהחלט לראות בנו חברים שלך, בינתיים אנו חברים וירטואליים בלבד, אבל מי יודע? אולי נעשה מפגש באיזה שהוא שלב וכבר לא נהיה חברים וירטואליים? את לא צריכה להתנצל שהעלית את הודעתך לפורום, בשביל זה הפורום קיים ובשביל זה אנו נמצאים כאן אחד בשביל השני. היום אנו תומכים בך, מחר את תתמכי בנו. חברות של תן וקח ולא רק קח, קח וקח. את כרגע נמצאת בתקופה הכי קשה מבחינתך, הוא מצדו מחזיק אותך על "אש" קטנה, מסיים את הקשר ולא מסיים, ואת מצדך כל כך רוצה אותו קרוב אלייך ויודעת שאולי זה לא יקרה. אם סבתך ז"ל נותנת לך כוחות כדי להמשיך הלאה בחיים, כדי לעבור ליום הבא מהיום הקודם, לכי על זה. כל מה שנותן לך כוחות (גם אם זה להעלות הודעות בפורום או לבכות כאן), נצלי את כל האפשרויות העומדות בפנייך, העיקר שתהיי חזקה והעיקר שתעברי את התקופה הזאת, שהיא התקופה הכי קשה, כמה שיותר מהר וכמה שיותר קל (בהחלט יודעת שלא קל, אבל מיום ליום תהיי חזקה יותר ותרגישי שמשהו הוקל לך).

יכול להיות שמישהו באמת שמע אותי

שם למעלה . היום הייתי מזה שבוזה שלא רציתי ללכת לבית הספר , אם תסתכלו על השעה בהודעה תראו שזה שעות שבדרך כלל לומדים בהן . אמא שלי שיכנעה אותי ללכת לשם בכל זאת לעודד את המצב הרוח שלי אפילו אם זה לשעתיים ביקור סתמי בשיעור מעצבן . ואיך שאני מגיעה , אני פוגשת אותו !!!! לא לא את האקס שלי ... אלא בחור שהייתי מעוניינת בו לפני מלאאאאאא זמן .... ואיך שראיתי אותו , נמסתי ... הוא ניסה לשכנע אותי להצטרף איתו לחדר כושר... (הוא פשוט מטריף) והוא גם סיפר לי שהוא עובר קורס טייס עוד מעט.... בסוף הוא בא איתי לסיפריה ועזר לי לעשות עבודה על שקספיר.... או כמה רומנטי.... חחהההה טוב אל תחשבו לדקה שמשהו מתפתח ביניינו כי הכל עדין לא מובן ומבלבל ...אבל תראו איך זה העלה לי את המצב רוח ... פלאים ! אז הוא לקח את הטלפון שלי והבטיח שנדבר הערב.... (אגב מסתבר שאני עומדת להרשם לחדר כושר איפה שהוא מתעמל ... ) שלא תחשבו לרגע שאני מתלהבת ..אבל תראו !!!! החיים מסתדרים בסופו של דבר .... !!!!!!! אגב גם הייתה לי שיחה מזה טובה עם חברה שלי שלא דיברתי איתה מעבר לשנה .. והיא מזה תמכה בי .. ופתאום כשסיפרתי לה על האקס ועל הפרידה שלו ממני כבר לא כאב לי יותר ..... ! נראה לכם שמישהו שמע אותי שם ?

enjoi butterfly

New member
ואייייי אני ממש שמח ..

שקראו לך המון דברים טובים אחריי מה שרשמת ושהשתפר לך המצב רוח.. ממש כיף לשמוע את זה... בקשר לשם....הממ אני לא יודע כי עם את מדברת על אלוהים זה אני לא ממש מאמין...אבל המון בהצלחה!!....

אמממ.....

יופי.... כול הכבוד לך ! ובקשר לשורה האחרונה... ה' עוזר למי שעוזר לעצמו ולא יושב כול היום שקוע בדיכי... אז קיצר שיהיה בהצלחה עם זה מחדר כושר!...

באותה מידה שכעסת על עצמך...

גם תסלחי לעצמך, אם את חושבת שפגישה איתו הייתה טעות. כי זה חשוב. מניסיון, כמה ששונאים את בי"ס לפעמים הוא מפלט מספיק טוב לשכוח מצרות ולהתרכז בדברים מעניינים אחרים, כנ"ל מכון כושר... אם זה לא הולך-להיפגש איתו, כנראה שזה לא הולך. אולי זה משהו שרק הזמן יפתור. הזמן מרפא הכל. בהצלחה! ושבוע טוב לכולם.

ברור ....

הוכחה לזה שרק מפגש עם סתם מישהו שבכלל לא ברור מה יהיה איתו גרם לשינוי בהרגשה הפנימית שלי , הדבר שאני צריכה לעשות עכשיו הוא להמשיך באותה הדרך . עוד פגישה עם האקס רק תחזיר אותי להתחלה .. אני כל הזמן צריכה להמשיך קדימה. אגב, חיפשתי אותך היום , שלחתי לך הודעה .... אל תעלם ...

קראתי הכל...

כל כך אמיתי..כל כך מרגש..כן אני מכיר את זה..אומנם לפי השפה שבה השתמשת את מבוגרת ממני בשנים ובחוכמה אבל כן.. גם כשהחברה הקודמת שלי..אהבת חיי זרקה אותי..הייתי מוכרח לשאוב כוח..כל פעם חיפשתי דרכים להיות איתה לבד..ובדיוק כמוך בטלפתיה להתחנן לנשיקה או מגע כולשהו.. האהבה שורפת..גורמת לכוויה קשה..אני מקווה שאצלך הכל יסתדר או שתצליחי להתגבר..בהצלחה בהמשך..

הי פורום

הי אנשים , הי אנשות הי למנהלת היי היי היי . מה קורה ? טוב עזבו אני קצת מחורפנת , ישנתי כל היום היה לי יום רע , עזבו. קיצור היום החזק שכהיום הוא בעצם חלש בעיני , בישר לי בעקיפין שהוא טמבל , כאילו שלא ידעתי . דיברתי איתו בטלפון היום , סתם שיחה , לא על משהו מיוחד , נאמר שם יותר כלום ממשהו רציני . תאמת ציפיתי למשהו אחר אבל ... הוא טמבל ואין לצפות ממנו למשהו אחר. חשבתי שיהיה לי רע לדבר איתו אבל , אני והוא סיימנו את השיחה יחסית מוקדם ( ב -11 ) והיה לי מזה משעמם אחרי שניתקתי ... משום מה פשוט התרגלתי לדבר איתו מזה מלא אבל היום סתם סיימתי מוקדם . דווקא הרגשתי רגיל , כבר לא כאב לי הלב לשמוע אותו משתעממם בחיים ומתגעגע למישהי אחרת . הרי שהוא לא יגיד לי שהוא מתגעגע אלי , הוא יותר מידי משתדל שלא להתגעגע ושומעים את זה בקול שלו. הוא מעדיף להתגעגע לאחרת ... וסתם , יכול להיות שאני מקנאת... אבל ...אני חושבת שזה לא כזה מוזר בהחשב בעובדות שאהבתי אותו ... חוץ מזה סתם מוזר לי , כי אני מרגישה שאני פשוט חייבת לחבק אותו ... וחוץ מזה אני לא מרגישה כלפיו משהו מוגדר..... כל היום חשבתי בראש שלי עליו ועל איך היה הקשר איתו עד יום רביעי וקצת התגעגעתי לימים שהוא היה בא אלי אחרי הצבא והיינו יושבים מחובקים ומדברים . כי היום בשעה חמש כשהתעוררתי , בעצם חיכיתי לו - מתוך הרגל וכשהוא לא בא נרדמתי עד שמונה .... היום במסדרון בבית הספר עבר בחור עם אותו רייח כמו שלו ושוב היה לי רע.... ובחור אחר לבש חולצה כמו ששלו ורציתי לחבק את הבחור הזה..חחההה מטורפת אה? בחיים שלי לא הרגשתי כל כך מוזר כמו שאני מרגישה היום . משום מה תמיד כשיצאתי מקשרים תמיד היו כמה בנים "שחיכו בתור" והיום הבנים האלו בכלל לא מעניינים אותי ..... כנראה שבאמת אני צריכה להיות תקופה מסויימת לבד.

sh53

New member
צריך לפעמים להיות לבד עם עצמנו

ועם מחשבותינו. את צעירה ועוד תהיינה המון אהבות בחייך, אז לא להלחץ שאין מחזרים עכשיו, זה לא אומר שלא יהיו. את תראי שלאט לאט יהיה לך יותר קל. אם תסתכלי על הימים הקודמים, תראי שהיה לך יותר קשה והיום יותר קל לך (הכל יחסית).

למעלה