ברור שטעים :)))
א אשהקרועה New member 25/1/10 #1 הי פאמקי וכולן סתם, באתי לפה אחרי זמן מה של ניתוק.. רוצה לתת חיבוק מלא רוך ואהבה , למין היפה.. אחד כזה, טהור כל כך.. לילה טוב שיהיה לכולנו, קסום אני.. הקטנה והמתבשלת לאט לאט יו, איזה כיף לי!
הי פאמקי וכולן סתם, באתי לפה אחרי זמן מה של ניתוק.. רוצה לתת חיבוק מלא רוך ואהבה , למין היפה.. אחד כזה, טהור כל כך.. לילה טוב שיהיה לכולנו, קסום אני.. הקטנה והמתבשלת לאט לאט יו, איזה כיף לי!
V vulkan10 New member 27/1/10 #6 טוב תפסה אותי אי פעם מחשבה ,מה איתך? איך את? לפני זה חיבוק נדבקתי "מאומץ"
א אשהקרועה New member 27/1/10 #7 .. כתבתי לך משו ארוך והכל נמחק, באסה.. מאמצת את החיבוק בחום ומחזירה בכיף יום טוב לכולנו!! ((((איזו מוסיקה יפה מתנגנת לי עכשיו בסלון ..)))))
.. כתבתי לך משו ארוך והכל נמחק, באסה.. מאמצת את החיבוק בחום ומחזירה בכיף יום טוב לכולנו!! ((((איזו מוסיקה יפה מתנגנת לי עכשיו בסלון ..)))))
V vulkan10 New member 27/1/10 #8 רגרסיה לילדות בא לי פתאום כמו ילדה קטנה להגיד:"נו.תכתבי עוד פעם לא רוצה שזה נמחק"נו.........
א אשהקרועה New member 27/1/10 #9 לא רק ילדים קטנים לא מסכימים שימחק.... האמת שממש התבאסתי , ולא היה לי כח להלחם..