הי ערב טוב

טטיאנה1

New member
היא כן מוסחת מאוד לגירוי

אים אני נמצאת איתה בחדר שלה ואומרת לה לכי לנעול מעליים בפרוזדור הכוונה שהיא תבוא לארון תפתח ותיקח את הנעליים , למרות שהיא יודעת מה לעשות ועושה היא מוסחת היא הולכת ועשה דברים לגמרי לא קשורים למה אמרתי , אבל איבחון העיקרי שלה הוא PDD , אפילפסיה שלה תחת שליטה בעזרת התרופה ובמעקב אצל רופא ניורולוג ילדים שלנו ובינתיים אין יעדויות אצל גננות על משהו חריג , היה פעם אחת בנובמבר וואין יותר ביתיים

dina199

New member
יש לי שאלה בקשר לדוגמה שלך :

איפה בדיוק נמצא ארון הנעליים ?

טטיאנה1

New member
בסלון עליד הדלת

אבל גם הרופא אמרה שיש לה אלמנט של בעית קשב טוב על הגננן לא כל כך סומכת כי כבר בשנה עברה הם רצו שאני אתן לה ריטלין

dina199

New member
אז למעשה יש כמה הוראות :

1. תגשי לארון ,2 . תוציאי את הנעלים מארון, 3 . תלכי לפרוזדור 4. ותנעלי את הנעלים בפרוזדור.
במשפט : תנעלי את הנעלים בפרוזדור לא הוזכרה המילה ארון וגם לא מיקום הנעליים , אז מה הפלא שהיא מתברברת .

אני לא אומרת שאין ADD , אלא שאותה תאצאה יכולה להיות מ PDD בלבד.
ועדיין שאלה למה ADHD ולא ADD , עוד לא ראיתי בדוגמאות שלך דוגמה ל H

טטיאנה1

New member
אוקי נכון אין לה H הזה

אבל כשאני מזכירה לה עוד פעם או שמרמז לה בשאלה "מה אמרתי לך לעשות " אז היא נזכרת והולכת ולוקחת מארו ופותחת בלי שאני אפרק לה לה את משפט

dina199

New member
לדעתי בלי שום קשר לאיזה D זה ,

עדיך לפרק מראש ואז לא לתמוה למה היא 'חולמת' ולהזכיר לה.

ועדיין הנושא היה כיתת תקשורת.
אם את רוצה כיתת תקשורת , זכותך המלאה לדרוש (לא לבקש , לדרוש) אותה. בכיתת תקשורת יש הכי מעט ילדים (בהשוואה לכיתות חינוך מיוחד אחרות)

dina199

New member
כיתת תקשורת זה 8 (פותחים כיתה אם יש 5 )

בשאר סוגי כיתות זה יותר

אם היא איבדה מוטיבציה אז איך היא זוכרת היטב

את מה שנלמד בגן? נשמע לי כמו דבר והיפוכו...

dina199

New member
אני חושבת שהיא איבדה מוטיווציה

כיהיא כבר יודעת הכל מה שמלמדים בגן . ושיעמום זה גורם רציני לאיבוד מוטיסציה אצל ילדים

למעלה