שלום לכולנו ,ברוכה הבאה לך חיננית1
טיפה משונה הפרסומות ה"חדשות " האלו שצצו לנו פתאם אז שדרגו פרסומות והפכו אותם לפרסומות ברוח הזמן איזו חברה סלולרית שדרגה את הפרסומת שלה לשיקופיות ורק כתוביות לה בכחול לבן מנגינה של שיר שבדרך כלל צוהל ושמח שהוא מושר מלווה מחיאות כפיים ורקיעות רגליים עשו לו עיבוד של "שיר אבל" איטי ושקט עם תמונות מתחלפות של אנשים מודאגים במקום חתיכות וחתיכים עם בגדים חשופים, צצה לה לפתע פרסומת של תרופות הרגעה או מיתקנים לאגירת מזון ומים ועושים ביטוח חרדה , פתאום יש ביטוח כזה ופתאום מדברים על שלפוחית שתן רגיזה ל"אשה, שמתקשה להשתין כאילו שלגברים ממש אין כך או כך נשיר את השיר ההוא שקילקלו אותו בפרסומת נשיר אותו כמו שצריך, בקצב שמח טחת שתיים שלוש ו... היי היי לחיי העם הזה העם הזה העם הזה וכמה טוב שהוא כזה שהוא כזה לחיי העם הזה וכמה טוב שהוא כזה לחיי העם הזה חיים חפר מילים דובי זלצר מנגינה העם הזה המפולג כל השנה השנה כיצד הוא קם כשהוא מריח סכנה סכנה איך מתעורר הוא מנורבגיה ועד צ'ילי כי הוא יודע ש... אם אין אני לי מי לי אהההההה לחיי העם הזה, העם הזה העם הזה, שכמה טוב שהוא כזה, שהוא כזה! לחיי העם הזה שכמה טוב שהוא כזה!...... ליאור