הי! עזרתכם בבקשה

nadav779

New member
הי! עזרתכם בבקשה

העליתי ליוטיוב טיוטה ראשונית של שני שיעורי גיטרה, והייתי רוצה שתכנסו ותצפו בהם. אני אשמח לקבל ביקורת בונה על כל אספקט של הסרטונים. הייתי אומר השיעורים מיועדים לנגנים ברמה בינונית.

http://www.youtube.com/watch?v=MROngG_BKJo

http://www.youtube.com/watch?v=pS_eesPxSdk

(עוד לא הצלחתי להתגבר על הסטרצ' בסרטון השני, כמו שאמרתי זו טיוטה ראשונית, עוד לא שיחררתי את זה ליוטיוב). תודה רבה.

כמה דברים

א)זה נראה טוב,כי אתה ממש מדבר למי שרוצה ללמוד,וזה מרגיש כאילו אתה באמת מדבר לתלמיד

ב) אם אלה שיעורי נגינה,צריך להיות המון המון בסיס לפני זה,לפעמים אתה נותן מושגים שממש לא ברורים מאליו.

ג)זווית צילום,במיוחד בסרטון הראשון הייתי משקיע טיפה בכמה טייקים ועורך את זה ונותן לזה עוד זווית (אולי מהאד סטוק)

ד)בעייתי קצת ללמוד את הדברים שנתת ב3 דקות ומשהו וב7 דקות ומשהו
כמובן שהעניין הוא תרגול,אבל אולי סרטוני תרגול,או פירוק ליותר שלבים של השיעור היה יכול להיות יעיל יותר.

אם תגיד לאיזה קהל מופנה השיעורים זה יכול לעזור,או לאיזה מטרה.

nadav779

New member
אוקי תודה רבה

כתבתי שאלו שיעורי לנגנים ברמה בינונית. כלומר זה בהחלט מיועד למי שכבר יש לו רקע מסויים בנגינה. הסרטון השני למשל מלמד שיר ספיציפי אבל לפני שניגשים לשיר כזה צריך ידע באקורדים (אי אפשר שכל שיעור גיטרה באינטרנט יתחיל ממש מהיסודות של הנגינה). לגבי זוויות הצילום - קיבלתי.

את סעיף ד' שלך לא כ"כ הבנתי - אתה בעצם אומר שצריך יותר פירוט? כלומר אם היית נגנן בינוני לא היית מבין מהסרטון הראשון איך לבצע את הפריטה?

byrdparis

New member
מורה למורה

מנסיון, אני יודע כמה קשה זה לצלם שיעור או הוראות כאלו ואחרות עבור תלמידים שאין לך את הדינאמיקה מהם.

הראשון דווקא היה חמוד לאללה, אפילו לקחתי גיטרה כדי לעקוב אחריך שיהיה לי אימפקט אמיתי.
השני היה לי ארוך, מסורבל ועם המון המון "קשקשת" שלך שאחרי כמה דק' בודדות פשוט איבדת אותי..
צריך לעשות את השיעורים הרבה יותר ממצים או שיהיה בהם הרבה יותר מה לראות \ טריגר \ וכו..

סה"כ נחמד מאד ונסיון אמיתי כנה ונכון.
רואים שאתה עושה את מהלב וזה יכול לחבר אליך לא מעט.

בהצלחה.

couchpotat0

New member
נצל"ש לימוד גיטרה באינטרנט

הסרטונים, שהיו אחלה ד"א, הזכירו לי שאלה שרציתי לשאול אתכם.. חשבתי על להתחיל ללמד קצת גיטרה דרך יוטיוב (בעיקר שירים וסולואים, אך ורק בתור תחביב), ולא הצלחתי להחליט על איך עדיף ללמד, למשל סולו. עדיף ללכת תו תו ולהגיד איזה מיתר ואיזה סריג זה (מעביר טוב, אבל איטי בצורה מגוחכת) או פשוט לנגן אותו לאט מאוד ולצלם בדיוק מה אני עושה, ורק לעצור להסביר נואנסים ודברים חשובים למיניהם?
נ.ב. האם התשובה שונה לגבי רמות קושי שונות?

מני.ת

New member
אהבתי,

אתה מעביר את השיעור בגובה העיניים ומסביר היטב.
מתי טומי עמנואל (?) חתם לך על הגיטרה ?

למעלה