הי עומר

הי עומר../images/Emo6.gif

הרבה זמן לא הייתי פה ..... תתחדשי על הרעיון של המדטציה באתר זה באמת חזק מבחנתי המדטציה הנ"ל. כאשר עשיתי אותה ראיתי דוב חום גדול .והצלחתי לתפוס את השרשרת שהיתה מונחת על הצוואר הוא קצת התפרע לי ובסוף הצלחתי גם ללטף לו את הפרווה היפה שהיתה עליו ובסוף שחררתי וכשחזרתי לגוף ההרגשה היתה שהוא עדין לידי ! אז אני חושבת שאולי לא שחררתי מספיק ... מה זה אומר דוב בטוטם ?????? נ.ב. אני מקווה שהכל בסדר ושתהיה לך שנה מאושרת!

ובהיזדמנות זו הטלתי 4 רונים !!! |מט

מאוד התרכזתי בעצמי חח :) 1. נאודי'ג 2. גבו 3. אינגוואז 4. אהוואז. הרון שלא אהבתי אהוואז :)
נ.ב. מתי אנחנו נפגשות לקפה ?

שנטיפי...

הפריסה שלך מוסרת חזק מאוד, שזה הזמן להיכנס פנימה, ממש כמו הדוב. זה הזמן לערוך רשימה של דברים שאת מאחלת לעצמך, לסדר אותם לפי סדר עדיפויות - כרגע לא ל ע ש ו ת כלום, אבל להחליט מה עושים בהמשך. אני ממליצה לך על פי הקריאה הזו, כמו שחברה שלי אומרת, לפרגן לעצמך קצת זמן. קחי דף ועט, תכתבי לעצמך - מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? איך תעשי את זה? מהם הדברים שאת מתכננת לעשות בקרוב? מה חשוב לך מאוד? מה חשוב לך, אבל קצת פחות? כמה את מוכנה להשקיע במסע למימוש עצמי? כמה תהיי מוכנה להשקיע בהמשך? מה חסר בחייך? איך את מתכוונת לפעול, כדי אולי לקרב את הדבר שחסר לך? סתם זרקתי כמה שאלות שעלו, אלה לא השאלות היחידות ואלה לא שאלות "חובה", אבל אני מקווה שהבנת את המסר. אם את מודאגת, שזה סוף, אם יש לך תחושה שמשהו גדול נגמר ואת לא יודעת איך לשחרר - אני רוצה להגיד לך - אל תדאגי. כל דבר שאת עושה, הופך להיות בפיסי, חלק ממך, חלק מהחלל שאת תופסת במכללת כדור הארץ שלנו כאן. כשמשהו ניגמר, הוא עושה מקום לדברים אחרים שימלאו אותו, דברים חדשים ומגניבים. שחררי את מה שצריך לשחרר, והיכנסי לך לתקופה שבעיקר יש בה מחשבות. עצבי את עצמך בדמיונך, ותראי איך המציאות הולכת בעיקבות המחשבה! הצלחה, יקירה!

ואוו ../images/Emo13.gif

את הכרגע לא לעשות כלום , ממה שאת אמרת כבר מושרש בי עמוק חודש ימים אני פשוט מרגישה אנרגיה זיפטית .... וכן לשחרר צורך עז בלשחרר. לכן יש את סגול עוד 5 ימים ושם אני בטוחה שגם אם אני לא ארצה לשחרר אני אשחרר בכוח חחח אם את מבינה את כוונתי ... תרתי משמע .. בכול אופן את קלעת בול על התחושה שמשהו גדול נגמר ואני לא יודעת איך לשחרר אז אני לא דואגת. . עם הפיזי שלי התחלתי לדבר יותר מבעבר ... בעיקר בסולר בלקסוס . אנרגיה הולכת בעקבות המחשבה ומתאימה את עצמה אליה . עומר , אני ממש מרגישה קושי בשחרור דברים אני כן מסכימה איתם וכן מדמה שהם כבר אינם המודעות שבי כבר לא מה שהיתה ההרס עצמי כבר לא קיים הוא מגיעי לפעמים לבדוק אם אני אכן כזאת עדין ... אני מוסרת לו את ברכתו והוא מושלח ממני " לזבל"! אני נורא שמחה שקבלתי אות ממך על הלא לעשות כלום כי זה מה שאני מרגישה כרגע את האנרגיה של שקט להשקיט . ובכל זאת ליצור . אוהבת אותך מאוד

כן...

שנטיפי יקרה, כל הסימנים מראים על זה שעכשיו זמן להיבנות. מים לא יתחילו לנזול מכוס עד שהיא לא תיקח את הזמן להתמלא. אחרי שהיא תהיה מלאה, היא לא תצטרך להשתדל, כדי שהמיים יזלגו ממנה. הזמן הוא הכרחי, ואין, אין, אין לנו שליטה עליו, בכלל. אף אחד לא יכול להקדים את המאוחר, ואם היה יכול, והיה נבון מספיק כדי להבין את המשמעות - אוי ואבוי לו אם עדיין היה רוצה בזה. כולנו פה אנשים, תלמידים, השיעורים לפעמים קשים ולפעמים אפילו פחות מתגמלים ממה שהיינו רוצים לחשוב - בואי נקבל את זה, נעבור את זה, ונזכור, שלאנרגיה שאנחנו חלק ממנה, יש אינטליגנציה אדירה, והיא מקפידה מאוד על איזון - עכשיו עצוב - עוד יהיה שמח...
תחזיקי מעמד, הא?

היי מתוקה!

באמת מזמן לא היית... איך היה לך? איך התקדמת עם ההחלטות שלך לשנה החדשה? דוב בחיות הטוטם, מדבר על היכולת להתכנס לתוך עצמך, ולמצוא שם את התשובות. אנחנו למדים מזה על הדוב, בגלל שהוא חיה שמתאפיינת בשינת חורף. כמו שאת יודעת, זו לא ממש שינה, אלא מעין מצב שהוא כמעט מוות, מבחינת פעילות הגוף. בזמן הזה, אמא דובה יכולה אפילו להמליט גורים, ולהתעורר באביב כשכבר יש לה שגר של גורי דובים חמודים. אז, הדוב אומר - חפש את התשובה בתוך עצמך. השאלה היא גם - מה הדוב אומר לך? מה הוא מסמל עבורך? מה את חושבת על דובים? גם מזה אני בטוחה שיש לך מה ללמוד, כשמגיע דובי לבקר אותך. אגב, שאלה שמציקים לי לשאול אותך - האם זה היה דוב? או דובה? ומה מזה את למדה?

זה היה דוב

בצבע אפור כחול מיטלי כזה ומאז אני משתמשת איתו בשיחות פנימיות שלי אני כרגע במצב רע ! רע הכוונה שאני לא מתחברת לשום לימודים כרגע שלי לקחתי הפסקה .. ולכן יש את סגול יום ראשון הקרוב שם אני אשתחרר. מה אומרים הרונים שהטלתי?

אתן לך כאן רעיון

אשמח אם יש מצב למדטציות קוליות באתר הרונים ובאתר שלך זה אישית לי יותר פשוט מאשר לדמין....... חשבי עלזה :) שתהיה לך שנת אור ומופלאה . ד"ש ליולק !

למעלה