הי עומר

הי עומר ../images/Emo24.gif

קצת נעצרתי בתחום הכלכלי. מרגישה שאיני מגיעה למטרה שהצבתי לעצמי. מה עלי לעשות שאלתי וזה מה שקיבלתי 1. תוריסאז. 2. האגאלאז. 3. אותי'לה - אין חיבור. 4. נאודי'ז. תודה ממי מענין שפהו לא הופיע שבת שלום מתוקה

אינדיאנים, מה?

אז הנה התשובה שלך = קודם כל, יש בעיה בניסוח הבעיה. מה זה לא מגיעה למטרה שהצבת לעצמך? זה בחירה של מילים שמתאימה להילרית גבוהה כמוך? לא. זה ניסוח על דרך השלילה. העצה הראשונה של הרונים - קחי את עצמך בקלות. אל תניחי בטעות שזו את שמציבה מול עצמך מטרות. אל תמהרי כל כך להתאכזב מעצמך. תני צ'אנס לזרימה. את בעצמך לא מאפשרת, מסיבה כלשהיא, כרגע לדברים להיות כמו שיהיו גם עוד עשרים שנה. ייתכן שזה פחד, ייתכן שעברת כל כך הרבה דרך ועבודה מאז שאני מכירה אותך - שנתיים לפחות, נכון? עד שכרגע פשוט בלתי אפשרי לתכנן לטווח ארוך, הכל עוד טרי ובעבודה. הכל קורה, יקירתי. אנחנו טועים לחשוב שאנחנו יכולים להבין את התכנית האלוהית... תני אמון, את אמיצה, את חזקה, את בדרך... זה פשוט לא מה שאת חושבת שזה... בסדר?

WOW איזה שטוזה חח

מעתיקה את המסר שלך לוורד צריכה לחשוב עליו תודה לך ממי שלי את מוזמנת לקומונה שלי בכיף כמו שאני רואה החברים באים אליך משם לכאן וזה כיף לראות את זה. יש בקומונה שלי לינק לפורום כאן. תודה על המסר ממוש אחשוב עליו

למעלה