הי עומר ממי

הי עומר ממי

שאלתי את הרונים האם נכון יהיה לי לחזור לעבודה הקודמת שבה עבדתי, מאחר והבוס הקודם התפטר ועכשיו יש בוס חדש ( ולאחר שנערכה שיחה עם הבוס החדש תקבע פגישת הכרות איתו בעבודה ) הרונים שיצאו הם 1. גבו 2. ג'רה . 3. גבו. 4. נאודי'ג. התחברתי לכולם . ושוב יצא רון פעמים ח ה אני גאה בעצמי . אוהבת אותך מאוד

עוד שאלונת

התיעצתי אם נמורולוגית והיא יעצה לי להוסיף י לשם שלי אושרית . שאלתי האם השם הזה טוב לי 1.גבו. 2. אנסוז. 3.קנאז. 4.אהוואז. תודה ממי מראש על הכול .

אוקיי...

אני לא חזקה בנומרולוגיה, את יודעת... אבל י נשמע לי תמיד טוב
ושוב יצא לך גבו
שמת לב שאת מקבלת אותו הרבה לאחרונה? שוב, כמו בשאלה על העבודה, אני מקבלת את המסר שאלה לא הדברים החשובים כרגע, שזה לא משנה, שיש משהו אחר שאת צריכה לשים לב אליו וזה לא י' בשם. זה משהו אחר. אני מקבלת את ההרגשה שזה לא ישנה כל כך. עם זאת, יש משהו, ואין לי מושג מהו, שהוא השיעור שלך כרגע ובו יש להתעמק ולפענח. אולי גבו יכול להיות רמז לתשובה, וזה שוב, ענייני תן וקח, להסתדר מבחינה חומרית, עם רמיזה לא קטנה לגבי זוגיות

אוקיי...

המסר הוא שאולי הבוס השתנה וכו', אבל הקושי שלך עם המקום הזה נשאר אותו קושי, והוא קשור לשכר, לתן וקח שיש בעבודה הזאת. כלומר, ניראה שיש עוד סיבה למה לא התאים לך להישאר שם - יכול להיות שזה קשור למה שקיבלת (כסף), או למה שהיית צריכה לתת (שחקו אותך וביקשו ממך הרבה והיית תשושה), העניין הזה עדיין בעינו ולכן לא ניראה שיהיה הבדל גדול בין הפעם לפעם קודמת אם תחזרי לשם... מה את אומרת?

למעלה