הי סתם שיר ש אני

זהר nj

New member
הי סתם שיר ש אני ../images/Emo29.gif

אוהההבבבב--מאוד! הנה עברה לה שעת חצות בשדרה המוכרת עוד שלוש מרפסות ---עד ברוש מול ביתך. בחלון יש עוד אור וצללית בו עוברת לא אוכל לעצור את השב לדלתך..... את כל מה ש עשית לי לא הועיל לא עזר בעינייך הביטי...אהההה אההה אההה כבד שתיקה ויחף אכנס אל החדר אהובך העייף מתחנן על נפשו..... בעינייך הביטי מי אלייך חזר ו אומר לך טעיתי.... אהה... אהההה אהההההההה [ועכשיו הגיטרות בוכות כזה במין מלודיקה ככ יפה ] איך כל מה ש עשיתי לא הועיל לא עזר בעינייך הביטי [בועז שרעבי -"הביטי מי חזר" ] זהר

שבוייה של אהבתך..../images/Emo23.gif

לא ידעתי עליו דבר - ביקשנו אני והוא להיות נווה מדבר להרוות שיממון ושיגרה שנשחקה את הטוב עוד לא טעמנו... במשעולי הזמן זרמנו יחדיו רק אלוהים כסה עלינו משכב בלילות קרים בו היינו רעבים חום גופנו הפך לאחד ומיוחד ואז הכל המאבק של המוח והלב כל אחד מהם תפס חיים משלו מי יפסיד?.. מי ינצח? כל אחד משניהם ניסה לגרום לנו לפעול על פי רצונו לרגעים הרישנו לשניהם.. אבל הבטחת שתהיה כאן לצידי בכל שעה בכל דקה שאזדקק לחומך לי קסמת ואותי קנית בתשוקתך פחדתי בהתחלה לא ידעתי מה יהיה כה נורא לצאת למסע אהבה אסורה... כמכושפת עקבתי תמיד אחרי מגעך ניגנת במשעולי גופי שירה ארכאית אצבועתיך בי גילו לאיטן המסה רגעית השבת את חדוות נעורי חזרה.. ומאותה פעם ראשונה פתחת שערי תשוקה כלואה תאווה שהייתה תבועה בי כתבערה לא מרוסנת לא אכלתי לא שתיתי לא ישנתי כמו שצריך את שנתי רק אותך ראיתי במוחי אחרי שהשתלטת על ליבי איך אוכל לחזור לאחור..איך אוכל להשאר רק עם זיכרון? כמו נוצה לבנה שהדיו עוד נוטף ממנה ללא הפסקה כותבת פה מילה במילה כי אתה בדמי בתוך מוחי פורטת על הדף את מנגינת התשוקה הערגה לך.. שוב התשוקה חדרה לה לנשמה בתנועה מתמשכת בלי פינת עצירה בלי סימן אזהרה כבשה אותה רק הבהובי מילותיך יראו את סופה ואני יושבת פה ותמהה מתי יגיע הסוף הנורא האם לתשוקה הזו תשאר אותה ערגה כמו בהתחלה.. {} }{
(זהר איש יקר, דווקא פה מכל מקום אחר בחרתי לשם את השיר שכתבתי קרוב ללב הכי רחב שהכרתי אי פעם בורטואליה..איש מיוחד אתה עם לב רחב והמון אהבה...שבת שלום לך ולמשפחתך
)

זהר nj

New member
הי דרדסית..

בחיי ש הסמקתי .. תגידי .. מה זה המחמאות האלו .. ו השיר שלך יפה .. ו גם לך שבת של חום ו אהבה והמון שקט זהר

גילית.

New member
אפשר לסדר שנשמע את השיר פה?

סוף כל סוף יכולה מדי פעם להשתמש במחשב של בני, שאליו מחוברות אוזניות דרך קבע, אשמח אם מישהו יארגן שאפשר לשמוע את השיר הזה, כי עד כדי כך אנני מומחית במחשבים, ואם מישהו יוכל ללמד אותי כיצד לעשות זאת בעצמי, אשמח ללמוד, כמו שומר פיתגם סיני "המעניק לאדם דג-נותן לו ארוחה אחת: המלמד אותו לדוג- נותן לו אוכל לכל החיים" גילית

זהר nj

New member
הי

בחיי שאין לי מושג איך ל השמיע לך אותו פה עזבי... לא חייבת לשמוע.. עצמי את העיניים ..ו המנגינה תבוא כבר מעצמה שבת שלום זהר

למעלה