הי מה נשמע קרן?? אני מאד שמחה להיות כאן
ש שירן 2 New member 15/10/03 #14 קרן נעים מאוד חחחח אני לא מכירה אותך את חדשה חחחחחחח סתם סתם קרנוש מה המצב??מזמן לא דיברנו .....בעצם אתמול לא דיברנו או לפני יומיים
קרן נעים מאוד חחחח אני לא מכירה אותך את חדשה חחחחחחח סתם סתם קרנוש מה המצב??מזמן לא דיברנו .....בעצם אתמול לא דיברנו או לפני יומיים
ש שירן 2 New member 15/10/03 #20 אמא'לה טוב אני עונה פשוט לא ראיתי שזה מהבהב לי...............אבל פשוט את לא עונה לי עכשיו! בעצם עכשיו ענית לי חחחחחיחיחי
אמא'לה טוב אני עונה פשוט לא ראיתי שזה מהבהב לי...............אבל פשוט את לא עונה לי עכשיו! בעצם עכשיו ענית לי חחחחחיחיחי
ש שירן 2 New member 15/10/03 #21 חחח שאלת אותי מה המצב......... אז לא ראיתי שמהבהב לי אז נכנסתי לתגובה.....ורשמתי לך שאת לא עונה לי....וכשבדיוק רשמתי שאת לא עונה לי......את ענית לי..... קצת מסובך.......אבל חפיף
חחח שאלת אותי מה המצב......... אז לא ראיתי שמהבהב לי אז נכנסתי לתגובה.....ורשמתי לך שאת לא עונה לי....וכשבדיוק רשמתי שאת לא עונה לי......את ענית לי..... קצת מסובך.......אבל חפיף
ש שירן 2 New member 15/10/03 #22 זאתי ירדן החכמה של הפורום.... אחחחחחח תלמדי אותי כבר איך לעשות את זה
ש שירן 2 New member 15/10/03 #23 חחחחחח שששששששששש מה את מספרת את הפיגור שלנו בפורום.??יאאאאאאאאא איזה פתחנית את!!!
L Love benja New member 16/10/03 #26 ברוכה הבאה שני ../images/Emo94.gif קצת באיחור אבל בכל זאת ברוכה הבאה.. אני לטם נעים מאוד !
A actress55 New member 15/10/03 #1 הי נרשמתי לכאן סופית אני חושבת שזה ממש לא לעניין שבפורום הזה כל הזמן רבים ד י מ ס פ י ק !!! מעריצה שרופה של אתי היפיפיה ונעמה הפצצה!!
הי נרשמתי לכאן סופית אני חושבת שזה ממש לא לעניין שבפורום הזה כל הזמן רבים ד י מ ס פ י ק !!! מעריצה שרופה של אתי היפיפיה ונעמה הפצצה!!
ש שירן 2 New member 15/10/03 #25 כן חחחחחחחח איזה מפגרות אנחנו .....בעצם אני המפגרת פה לא קרן........ על איזה שטויות אנחנו מדברים חההההההה
כן חחחחחחחח איזה מפגרות אנחנו .....בעצם אני המפגרת פה לא קרן........ על איזה שטויות אנחנו מדברים חההההההה
מ מעינית New member 16/10/03 #29 חחחחחחח,דרך אגב...../images/Emo95.gif אני כותבת דרך המחשב של אחות של אמא שלי,חחחחחח
G GlitterKitten New member 15/10/03 #3 הפהההההההה סחטיין על היוזמה!!!! ברוכה הבאהההה איך אמרנו שקוראים לך? והנה אתיייי משתגעת בשבילך