היי לירז
לירז אני מתה עלייך בהתחלה חשבתי שאת הרעה בסדרה אבל אחרי שראיתי בפליקס באינטרנט את הפרק הראשון בעונה הראשונה הבתי שליאן היא הרעה ולא את כי את חיכת לסער כל השנים והוא לא חזר לקחת אותך הוא המשיך והתחתן עם הבת של מנהל הקבוצה אני חושבת שאת בסדרה בתור מיטל עשית בשכל שמיררת לו את החיים כי הוא לקח לך אותם מתי שעשו לך הפלה בסדרה וגילת שלא תוכלי להביא ילדים לעולם וחוץ מיזה אני כל היום במהלך חופשת הפסח ישבתי באינטרנט על אתר פליקס וראית איך שאת וסער שוכבים לחג האהבה וגם איך שאתם שוכבים ואת אומרת לו שבחיים את לא תיהי אימא וגם ראיתי את כל הסירטונים שסמו עליך באתר אני מאוד מיצטערת שאת לא מישתתפת בעונה השנייה תידעי דבר אחד אבל אל תיעלבי יש לי YES ולא HOT אני מעריצה של השיר שלנו אבל אני עוברת להוט מתי שתיגמר העונה הרביעית של השיר שלנו אומנם השיר שלנ תהיה עד העונה הרביעית אני לא יודעת אם את תעני לי אבל בבקשה אני מיתחננת תיתקשרי אליי אני אחכה לטלפון שלך ימים ולילות את חייבת אם לא בישבילי אז בישביל סימה בוחבוט שהיייתה כל כך טובה בחורה צעירה חמודה ומתוקה בלי להעליבכן יש לי כלבה שקוראים לה סימה ולכלב שלי קוראים שוקי אבל אני מכנה אותו בשם סער וכל הזמן אני אומרת לכלבה שלי סימה בוחבוט ולירז רציתי רק להגיד אם את יכולה להיפגש איתי תיתקשרי אליי אני מעריצה שלך אני כותבת את שמך על הקירות בחדר שלי והפוסטרים שלך לא מפסקים להיות על הקירות אולי את לא תיקראי את כל מה שכתבתי לך אבל אני מקווה אוהבת מאוד מאוד מעריצה סוגת ושרופה שלך מאתי גאוליב הפלאפון שלי זה 0525236189 תיתקשרי אליי אני מחכה לך לירז פליז פליז תיתקשרי