הי.. ממש חדשה בעניין..

tzip

New member
הי.. ממש חדשה בעניין..

שלום לכולם.. :) האמת שאני לא ממש בטוחה שאני אפילו בפורום המתאים.. אני פשוט החלטתי שהעבודה העצמית אצלי לא ממש מתקדת וכנראה שעזרה מבחוץ תהיה מועילה לי מאוד. אני יודעת שCOACHING זה עכשיו הדבר אבל אני אשמח אם תוכלו לומר לי לדעתכם אם זה בכלל מה שאני מחפשת או שמתאימה לי שיטה אחרת.. אני רוצה בעיקרון לעבוד על הביטחון העצמי שלי. לדעת את הערך האמיתי שלי לא רק בראש אלא ממש בחיי היום יום. לא לפחד מכל תגובה ואמרה.. האם זה יכו לעזור לי? אני מחפשת משהו שבאמת ידריך אותי בדרך הנכונה.. אין לי בעיה לנבור בנימי נפשי אבל שזה לא יהיה סתם בלה בלה אלא יהיו תוצאות.. ממש תודה רבה

אימון יכול בהחלט לסייע לך..

לבטא את הביטחון העצמי שלך.. וליצור את מה שאת רוצה.. חפשי לך מאמן/ת .. יש פה הרבה בפורום.. יש המון באינטרנט.. דברי איתם.. יש הרבה מאמנים שמציעים שיחת היכרות חינם.. נצלי את זה.. המשיכי עד שתמצאי מאמן שמתאים לך.. בהצלחה אור ואהבה

tipuly

New member
אחרי שתהיי בטוחה בעצמך

מה תרצי שיקרה לאחר שתהיי בטוחה בעצמך? לאן הביטחון שלך יוביל אותך בחלומותיך? מה את חושבת שתשיגי כשהי יותר בטוחה בעצמך? איך זה יראה במציאות? אפרת נצר וייס מאמנת קריירה פסיכולוגית תעסוקתית מומחית (M.A)

isaacm

New member
את יודעת, בדרכך שלך

תיארת בדיוק אימון אישי. יש רק הבדל אחד (לטעמי). באימון אישי לא תקבלי הדרכה הדרך הנכונה. תקבלי ליווי כך שתמצאי את הדרך הנכונה לך בעצמך. תעבדי ותצליחי
איציק

Life Coach1

New member
tzip

היי, תמיד טוב לשמוע שישנם אנשים בדיוק כמוך שלא מקבלים דברים כמובן מאליו או לחילופין מודעים להתנהלות האישית שלהם ומנסים לקדם את עצמם הלאה. שיטת הקואצ'ינג בהחלט יכולה לעזור להעצים את הביטחון העצמי וכשלב ראשון אנא שבי והעלי על כתב כיצד יראו חיי היום יום שלך כאשר את חדורת ביטחון עצמי.. אם בחיים האישיים אם בעבודה אם מול המשפחה חברים וכו'.. באשר לפחדים אפשר לבדוק אותם מזוית קצת אחרת.. מירב מנחה תהליכים במודעות והתפתחות אישית ומאמנת להעצמת תכונות ואהבת עצמי.

דויד42

New member
סדנת דימוי עצמי וכריזמה

יש גם אפשרות להצטרף לסדנה למשל יש סדנה שנקראת "דימוי עצמי וכריזמה" תקליקי בגוגל ותמצאי שיהיה לך בהצלחה

למעלה