הי מירב!

mondani5

New member
הי מירב!

ספרי איך חגגתם את יום ההולדת לשי לי המקסימה? אירית

מירבי*

New member
היי אירית../images/Emo24.gif

השנה שלא כמו בכל השנים הקודמות, חגגנו רק בחיק המשפחה, ארחנו את כולם לארוחת צהריים אצלינו, לא ויתרנו על הטכסים ששי-לי כל כך אוהבת, הבעת משאלה וכיבוי הנרות על העוגה וכמובן הרמנו אותה 9 פעמים. בשנים הקודמות שי-לי תמיד גילתה לי את המשאלה שלה, היא רצתה אחות קטנה, לשמחתי, המשאלה התגשמה... שי-לי קיבלה מאיתנו ליום הולדתה פלאפון אישי שלה, היא לא לוקחת אותו לבית ספר אבל כשהולכת לחברות או לחוגים הוא איתה, לימדתי אותה להשתמש בו בתבונה וזה נהדר, יש לי אפשרות לדבר איתה כל הזמן וזה נוח ומרגיע. מלבד הפלאפון, שי-לי נוסעת איתי ביום רביעי ל-10 ימים להונג קונג לטיול מקסים ..ההתרגשות בשמיים שלה וגם שלי. שיהיה שבוע טוב לכולנו ושרק נבשר כאן על מסיבות ובשורות טובות

mondani5

New member
מירב היקרה!

אני כל כך בטוחה שי לי מאושרת ממתנת הפון ,הילדים ממש מחכים לזה בקוצר רוח. הפתעה שאתן נוסעות להונג קונג,תעשו חיים מגיע לכן אחרי כל התקופה המטורפת והמעייפת של הפונדקאות. אני בטוחה שחיים יסתדר טוב עם ליבי. שיהיה לכן נסיעה טובה והרבה חוויות. אירית

מירבי*

New member
תודה יקירה, אנחנו מאוד מחכות לזה

יש לנו שם חברים טובים, שי-לי חברה של הילדים של החברים שלנו, יש בשבוע הבא ראש השנה הסיני שם והם בחופשה, הם הכינו לה תכניות מדהימות. אני עוד כאן עד יום רביעי...

למעלה