הי! מה קורה?

הי! מה קורה?

איזה כייף היה לי היום! היום אני וחברה שלי הלכנו להחתים אנשים לעצומה , ובדרך גם עצרנו בקניון רוטשילד והחתמנו שם ואני גם קניתי את פריקי סטיילי! איזה כייף! אהה והיינו היום רק במזרח של ראשון וקצת במרכז אז אין שם הרבה אנשים שרוצים לחתום...הצלחנו לגייס רק 120 חתימות + חתימה של דודו זר (דודו מפרפר נחמד) ...אבל ביום ראשון יהיו לי מלא! אני מבטיחה כי אני הולכת להחתים במערב! מקווה שלמי שמחתים גם הולך טוב!

יש לי..

354 חתימות סכה"כ... אבל הבעיה היא שזה רק מהבית ספר שלי, יש עוד מלא אנשים באשדוד וזה... אהה ומאי או רוני אם אתן מגיעעות לאיזו אשדוד מתי שהוא תתקשרו אליי להודיע לי נוכל להחתים ביחד מלא...

איפה את גרה?

יש רכבת ברור, צריך לרדת בתחנת אשדוד עד-הלום, הרכבת עוצרת ממש קרוב לגן יבנה אז אולי תוכלי גם לבוא אליי ואז נלך ביחד להחתים..

DAN1EL

New member
תתחדשי ו-ח"ח על ההשקעה ../images/Emo13.gif

איך אתן בדיוק פונות לאנשים? ולאיזה סוג של אנשים? וד"א - רשום על העצומה עצמה למה היא מיועדת? אני גר במושב, כך שזה נראה לי לא כל כך עוזר להחתים כאן, אולי בבית ספר שלי, כי אנחנו איזה 2000 תלמידים, אבל אני לא יודע כמה מעוניינים יהיו. אני אישית מכיר 3 אנשים שממש אוהבים את הפפרז (קונים דיסקים והכל) ועוד כמה שרק מחבבים אותם. אני מכיר אישית עוד הרבה אוהבי מוזיקה בעיקרון, אבל אני לא בטוח אם הם היו הולכים להופעה של הפפרז. מה שכן - ברגע שנעלה עצומה לאינטנרט, נוכל לפרסם את זה בתפוז באופן נרחב וזה ישיג לנו הרבה פרסום. וכשהפעילות שלנו תהיה רצינית יותר אני אוכל לפנות לפורום מאריה קארי ולשאול אותם איך הם הגיעו ל"ערב טוב עם גיא פינס" אז כשהם ארגנו את העצומה. גם פורום מייקל ג'קסון הפגין פעם בעזריאלי לטובות הזכאות של מייקל, והם פנו לגיא פינס והם עשו עליהם כתבה (שהציגה אותם לא הכי טוב, אבל עדיין). אז גם לפורום שלהם אפשר לפנות, למרות שאם אני לא טועה הם השיגו את הכתבה בגיא פינס דרך קשרים, ועל העצומה להבאת מאריה קארי רק דיברו באזכור כזה.

DAN1EL

New member
אוקיי פרסמתי בפורום מאריה קארי

זה לא פרסום של המבצע, אלא יותר הודעה שבה אני פונה אליהם לייעוץ. הם עשו פעם פרויקט ממש גדול כדי להביא את מאריה לארץ (הם לא הצליחו אבל עובדה שזה היה כל כך גדול שגם אני שאני לא מעריץ של מאריה ידעתי על הפרויקט). הנה מה שכתבתי שם.

DAN1EL

New member
אוקיי בינתיים הם לא ממש עוזרים...

אבל נזכרתי שכשהם פרסמו בתפוז אז הם צירפו לכל הודעה שלהם כזה לוגו של המבצע, עם תמונה מעוצבת של מאריה שרשום עליה "העצומה להבאת מאריה קארי לישראל" או משהו כזה. אז אפשר לעשות גם כזה בשביל המבצע שלנו אם מישהו יודע להכין משהו יפה...

אני צרפתי דף עם העצמוה שאפשר

להדפיס.. ועליה רשום באנגלית למה היא מיועדת (רשמי יותר) .. היום למשל הלכתי לקניון רוטשילד ולתחנה המרכזית החדשה בראשון ששם יש הרבה אנשים מכל מיני סוגים, פשוט ניגשים למי שנראה שאפשר לשאול אותו, אני לא אגש ואשאל מישהו עם 50 שרשראות זהב על הצוואר שמזמזם קובי פרץ... אבל סתם מישהו בטווח גילאים סביר (10-50) נראה שאפשר לשאול...

dafnaleh

New member
לא יודעת,

נראה לי כל כך הרבה פשוט לזייף חתימות. כלומר, מי ידע. אל תכעסו, נו.

dafnaleh

New member
זה נראה כל כך הרבה יותר פשוט.

אלא אם כן את חושבת שאנת'וני יבדוק שם אחרי שם

לא הוא לא...

אבל גם ככה נגביר את המודעות.. ונראה שיש פעילות ושאנחנו רציניים. זה מתוך רצון שלנו... אם לא בא לך אז לפחות תגייס דרך האנטרנט ותגביר את המודעות שכולם ידעו שאנחנו מנסים להביא אותם

למעלה