הי מה קורה? רציתי לדעת אם מישהו יודע את השם של השיר של ריטה ורמי שבו רמי מנסה לעשות ראפ
ז זאב אש New member 19/1/04 #1 הי מה קורה? רציתי לדעת אם מישהו יודע את השם של השיר של ריטה ורמי שבו רמי מנסה לעשות ראפ
T TEENAGER1 New member 19/1/04 #4 ../images/Emo66.gif הראפ הזה ממש מוסיף לשיר../images/Emo70.gif אני ממש ממש ממש ( ) אוהבת את זה מצחיק אותי שסאבלימינל כתב את זה....
../images/Emo66.gif הראפ הזה ממש מוסיף לשיר../images/Emo70.gif אני ממש ממש ממש ( ) אוהבת את זה מצחיק אותי שסאבלימינל כתב את זה....
י ירון316 New member 19/1/04 #7 עוד שאלה... מישהו יודע אם ואיפה אפשר למצוא את התקליט הבינלאומי הראשון של ריטה?
G Golden apple New member 20/1/04 #10 ../images/Emo60.gif בחניות האלה בת"א של האספנים מכירים אני כמעט בטוח שתמצאו...
G Golden apple New member 20/1/04 #12 ../images/Emo60.gif האמת אין לי מושג אבל אני זוכר שפעם הייתי בת"א בחנות כזאת מסריחה והיה שמה מלא תקליטורים כאלה וכל דיסק שיש בעולם...
../images/Emo60.gif האמת אין לי מושג אבל אני זוכר שפעם הייתי בת"א בחנות כזאת מסריחה והיה שמה מלא תקליטורים כאלה וכל דיסק שיש בעולם...