הי מה קורה אחים שלי????

הי מה קורה אחים שלי????

תקשיבו, אני חדשה.... אני לא אוהבת את הפאוור פאף אבל... חנוש בכיתה שלי והיא אמרה לי שיש פורום כזה: פאוור פאף גירלס ויש שם ילדים מתוקים ובגיל שלנו אז ישר נכנסתי.... אז אני רוצה להכיר אתכם יותר מקרוב, כל אחד יכתוב שם, גיל, משהו נוסף שאתם רוצים שאני יידע עליכם וגם אם אתם רוצים אז תמונה!!!! טוב, לי קוראים עדי ואני בת 12, אני בכיתה של חן ויש לי תמונה שלה ושלי ביחד!!!!

שמעתי שאתם מתכננים מפגש פורום

אז... אתם יכולים לחכות עד שאני יכיר אתכם??? זה יקח רק כמה ימים... לא הרבה!!! אז בבקשה תדחו את המפגש עד שאני חיכיר אתכם!!!! טוב???? אוהבת
, עדי!!!

I AM MOJO JOJO

New member
היי!!ברוך הבא!!

אני מקווה שבמהלך הזמן גם תילמדי לאהוב פאווראפאף. אבל לא נורא,נקבל אותך גם ככה.

ע-ד-י-ד-ס-../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

וואו איזו התרגשות
ואיזה פאדיחה
מה שלחת את התמונה הזאת שלי
חחח....היא יצאה נוראית
טוב...את יודעת עלי...חן...בת 12...את יודעת עלי יותר טוב מכולם.... ואל תנסו לעצור אותי
חחח...סתם סתם.... וברוכית הבאיתתת המפגש יהיה בעוד איזה שבועיים שלושה...אין מה לדאוג....

I AM MOJO JOJO

New member
עלאק נוראה!!

מהם השטויות האלה שאני שומע מפיך? את דווקא לא ניראית שם רע!!

היא מכוערת...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

ז"א התמונה...כי אני סרקתי אותה ממש זוועה...ובכלל...היא יצאה-

אבל.... מה קורה איתכם חבריה???

תכתבו שם, גיל, משהו שאתם רוצים שאני ידע עליכם ו..... אם אתם רוצים אז תמונה!!! אז יאללה, למה אתם מחכים??? ו..... איך אני? יפה???(אני יודעת חחח......)

I AM MOJO JOJO

New member
אם תיכנסי לכרטיסאישי שלי,

ותביני הכל. תמונה הייתה לי שם פעם,אבל הורדתי אותה לקראת המיפדשפורום,בשביל ההפתעה,שלא יזהו אותי,זה הכי כייף לנחש. אז קוראים לי תום,ואני בן 11 וחצי,השאר כתוב שם

אף פעם לא אמרתי../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

שאני מכועיירת
בעיני אני מלכת היופי, אבל בתמונה יצאתי מכוערת
וזה אל אומר שאני מכוערתתתתתתתתתתתתתתתת

נכון../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

אבל בלי משקפיים לדעתי אני יפה
וגם בתמונה שעדי שלחה לא יצאתי משו, גם בגלל האיכות, וגם בכלל...

Milky Boan

New member
תום...אתה בן 11? אתה תיהייה החבר

החדש שלי...
(סתם...,אחי באמת... תיהייה בסבבה...) ***~גם אני בת 11!!!***~

I AM MOJO JOJO

New member
אני אהיה חבר של כולם!!../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אל תידאגו,אני לא אקפח אף אחד,לא את אנה ולא את חן ולא את אף אחד
אל תשאלו מה קרה לי היום: הבית-ספר שלי,הבית-הגהינום הזה שלי,אני שונא אותו!! אי-אפשר שנייה לחיות בו בלי שירכלו עליך. אז ככה:גילעד,הארכי-אויב שלי מאז ומתמיד,ששונא אותי,ואני לא יודע למה, הוציאו אותו החוצה,ועוד גם את דניאל חבר טוב שלי,וגם את שי הילד הכי מטומטם בכיתה. מה מיסתבר?שהוא ריכל עליי כאלה דברים,שלא יאמנו בכלל,ולא מספיק,הוא גם הפיץ עליי שמועות וסיפר עליי דברים רעים לכל מי שעבר שם!! ושי הזה,הוא לא שונא אותי,אבל הוא כ"כ אידיוט,עד שהוא הצטרף אליו, ורק דניאל,הגן עליי(לפי גירסתו). אני לא יכול עם הבית-ספר הזה!!כולם שם שונאים אותי ואני שונא את כולם!! אתם לא יודעים איזה סיפורים יש לי שם. אמא שלי רוצה להעביר אותי,למזלי,למרות שזה קצת שטותי,כי אני בכיתה ו' והבית-ספר הזה הוא רק יסודי,אני פשוט לא יכול שם....

../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

גם אני יצאתי חרא היום ואפילו בכיתי
תיכננתי לשלוח לידיד שלי פתק שיסביר לחבר שלו משו.... אז המורה תפסה אותי ולקחה לי את הפתק...הייתי מזה בדיכי... אבל עדי לקחה אותי לשירותים והרגיעה אותי...וגם ניסיתי לראות ביומן שלי ובכתה סמיילים ופרצופים שמחים, ובכתה לא מצאתי...כי אי אפשר לחייך כשיש שיעור...

למעלה