הי מה נשמע

קטריין

New member
הי מה נשמע

אני יודעת שאני בטח מה זה מאצבנת עם כל השאלות שלי ואני נורא מצטערת אבל יש לי עוד שני שאלות. שאלה 1 איך בונים מזבח מימה בונים אותו וכ´ו ושנית מה מיצג את האש שלכם לילך

טוב תודה

מזבח אפשר לעשות על שולחן, על הריצפה, או על איזשהו דבר מוגבה (כמו קופסת נעליים הפוכה). על המזבח את שמה את כל הדברים שאת צריכה בשביל הטקס, ועוד קישוטים לפי סוג הטקס. האש, כאלמנט על המזבח, מייצגת את האימפולסים, תשוקה, יצירתיות, השראה, שינוי, אנרגיה מינית, חום, התרחבות. לאש יש צדדים בונים, ויש לה צדדים הורסים - שורפים. כיוון: דרום. עונה: קיץ. צבע: אדום. מזלות אסטרלוגיים: אריה, טלה וקשת ייצוגים על המזבח: נרות, קטורת, אש בוערת.

קטורת יכולה לסמל גם אש

וגם מים יכולים לסמל אש, אם ככה מתחשק לי. בעיקרון, קטורת מסמלת גם אש משום שהיא בוערת ונשרפת.

קטריין

New member
אני לא מאמינה אבא לי הסכים../images/Emo29.gif

לבנות לי מזבח לא גדול קטן הוא מבקש מימיני לסרתת לא עיצוב אבל אני לא ממש טובה בה יש רעיונות שלך לילך

ozsteinmetz

New member
שלום לילך

אני דווקא מאמין שאבא שלך הסכים. הוא נראה אבא מצויין. גמרתי את הספר הראשון אחרי ארבע וחצי שעות! זה ממש מרגש (אותי בכל אופן). אם יש לך EMAIL תכתבי לי משהו בבקשה. עוז.

המממ...

אני חושבת שאני הייתי מבקשת משהו בצורה ח´, מין שולחן נמוך בצורה של ח´, ככה שיהיה אפשר לשבת בתוכו. אני הייתי מציעה גם שיהיו חלקים ממנו קצת יותר מוגבהים מהשאר, כי זה נותן אפקט יפה לנרות, וגם איזור מספיק גדול שאפשר להניח עליו את ספר הצללים. איזה כייף לך שאבא שלך רוצה לבנות לך מזבח!

קטריין

New member
ספר צללים?../images/Emo29.gif

אני יודת מה זה בארך,אבל אני לא יודעת איך מתחילים ספר ומימה שלך לילך נ.ב. תודה על הרעיון אולי אשתמש בו

יש על זה מאמר במאמרי הפורום,

ואם תסתכלי גם בטאג ליינס (זה הפס הצהוב שכל פעם יש בו לינק למקום אחר), תיראי שמדי פעם מופיע קישור לדיון על ספר הצללים.

יואאאאאא

א. אני מזל אריה ב. אני אוהב להשתמש בקטורות אני אוהב להדליק קטורות נרות ולהתעסק עם אש (להעביר את היד לכבות עם היד וכל מיני כאלו....) זה מראה על משהו? TAL

קטריין

New member
אני מזל קשת../images/Emo29.gif

ואני כל חיה ניסיתי ועדין מנסה לגלות כמה שיותר על אש שלכם לילך

The Wraith

New member
אמממ

א. המזל שלי הוא גם אריה וגם לי קוראים טל (כמו שאתה יודע)
ב. זה מראה שיש לך פוטנציאל להיות פירומן בעתיד. אני ממליץ על טיפול עכשיו לפני שתיכווה.

dopey_wizard

New member
פירומן

אני מזל תאומים (אוויר) אבל אני מאוד אוהב אש אני משחק הרבה באש אני אוהב נרות, מדורות וכול מה שקשור לאש.. וגם אני כול הזמן שורף בטעות דברים (פעם 1 את החדר שלי, 2 מחסנים, בית של שכן שלי, בעוד ובעוד...) ---> דוד

Pixy led

New member
המממ...

אני כמעט מציתה את הבית שלי על בסיס קבוע. השיער שלי התחיל לבעור כבר שלוש פעמים... אבל לא באשמתי... *מתחמקת*

בקשר למזבח

אני חושבת שתיבה משמשת כמזבח בצורה אידיאלית מפני שבתום הטקס אפשר לאכסן בה את כל הכלים (וככה יש פחות בלאגן מאגי בלתי נחוץ). מכשפה טובה שומרת על סדר. ליה

../images/Emo39.gif אצלי הבלגאן חוגג../images/Emo65.gif

חוץ מאוסף החתולים שלי שנימצא בסלון, אני לא סובלת שמזיזים אותם מילימטר... *ועכשיו אמא שלי שמה אותו במקום שאני ממש לא אוהבת, והיא לא רוצה שהוא יחזור למקום הקודם
* דווקא בבלגאן אני תמיד מוצאת את מה שאני צריכה, וכשהכל מסודר {לא שזכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה שדבר כזה קרה...} אני לא מוצאת כלום. אפילו בתוך הבלגאן יש מקום דיי קבוע לכל דבר, בגלל זה כשאני שמה את הפלאפון בהטענה אני יכולה לחפש ולחפש ולחפש, והוא בסך הכל נימצא על הריצפה...
פרינסס---,--´-{

למעלה