הי!! מה המצב!

mya 6

New member
הי!! מה המצב!

שלום! אני חדשה פה, ושמי מעיין ואני בת 14.. (כפי ששמתם לב!). אני מאוד אוהבת אי.אר, והאמת.. די הייתי מופתעת לראות שיש פורום כי אני מחפשת כבר הרבה זמן פורום בעיברית.... (השחקן הכי אהוב עליי הוא ד"ר לוקה, ובשמו האמיתי גוראן משהו, או ויצניץ´ או ויסנג´יק, אני פשוט לא יודעת איך לבטא את זה..) ביי, אוהבת, (0: מעיין! נ.ב: מישהו מוכן להגיד לי מה שם מישפחתו?. ועוד משהו קטנטנטן: בעוד 5 שבועות או משהו כזה ישודר הפרק "דה סימפל טוויסט אוף פייט" אסור להחמיץ.. יהיו מכות!

~*~gaL

New member
הלו הלו הלווו

ברוכה הבאה :) את ראית את "A Simple Twist of Fate"? בקשר לשם משפחה.. ויז´ניץ´ או מש´ו.. פעם כתבתי את זה אחרת, אבל ב"אמי" אמרו את השם משפחה שלו ואני כבר לא זוכרת איך זה היה.

לוקה חמוד...

למרות שבזמן האחרון הוא עולה לי על העצבים. במיוחד מאז שהוא אמר לאבי: you are not that beutiful, you are not that speical... למי אתה חושב את עצמך בדיוק? אלוהים? אבל בסה"כ אני מסמפטת אותו... אני מניחה... הוא ממש מסכן... אישתו מתה, קרול עזבה אותו לטובת דאג ואבי עזבה אותו לטובת קרטר. מסכן!

mya 6

New member
תודה..

לא לא ראיתי את הפרק אבל בזכות האתר גב סייט שמספר מנקודת המבט של לוקה אפשר לדעת (אני נותנת את כול הקרדיט לנטע200 חברתי לכיתה! נטע- אם עוד פעם אחת תישלחי לי תמונה של שיר- i will kill you!!!!! הבנת!!!!) הינה האתר:www.gvsite.com וכול הכבוד לשר!

נטע200

New member
למעיין

1) אני לא מופרעת אני ריאליסטית 2) את/ם חייבים להיכנס לאתר המדהים של לוקה ואבי www.geocities.com/loca_abby זה אחלה אתר. נ.ב- למה כולם פה שונאים את לוקה? נכון שהוא היה מעצבן (עד מאוד) בפרקים האחרונים (בעיקר בפרק שהוא ואבי רבו) אבל הוא עדיין דמות רגישה ומקסימה והוא ואבי מתאימים! ובשביל להוכיח לכם את זה תסתכלו עוד כמה שבועות בפרקים של יום שבת. בברכת live thr memoththtthth נטע200

נטע200

New member
למעיין הנחמדת

שם המשפחה של גוראן (אהוב ליבי) מבוטא (כפי שאת יודעת) VISH-NYITCH נ.ב- ביררתי וגיליתי ש-a simple twist of faith יהיה משודר ב-9 ביולי. נא להכין את הווידיאו! ולסיום ציטוט מפי גוראן I WILL KILL YOU!!! (ושהמבין יבין....) ואם למישהו יש אתר לתת לי על גוראן אני אשמח מאוד!

למעלה