הי! מגניב פה נמ נמ אני גרועה בזה זהבית(ז'בט) בת 16 ממקום ליד רחובות האי נשמע מגניב
G go goldi New member 14/10/07 #1 הי! מגניב פה../images/Emo12.gif נמ נמ אני גרועה בזה זהבית(ז'בט) בת 16 ממקום ליד רחובות האי נשמע מגניב
הי! מגניב פה../images/Emo12.gif נמ נמ אני גרועה בזה זהבית(ז'בט) בת 16 ממקום ליד רחובות האי נשמע מגניב
1 1הדור הבא New member 14/10/07 #4 ברוכהבאה D= אני ריחן , בת 14 וגמאני גרה במקום ליד רחובות מאיפה את ?^^ ואממ.. השתלבות מהירה
C ComplicatedCutie New member 14/10/07 #5 .ברוכה הבאה. ../images/Emo9.gif תגידי מזה ממקום ליד רחובות כי אני רחובותית ודרך אגב אני אציג את עצמי - מאורה . 22 . רחובות. שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה
.ברוכה הבאה. ../images/Emo9.gif תגידי מזה ממקום ליד רחובות כי אני רחובותית ודרך אגב אני אציג את עצמי - מאורה . 22 . רחובות. שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה
א אופק צח New member 14/10/07 #6 ברוכה הבאה אופק כבעט בן 14 ממבשרת ציון, 10 דקות נסיעה מירושלים. אני מכיר אותך מפורום הפיגמות!
O onn11 New member 14/10/07 #7 ../images/Emo66.gif ברוכית! ../images/Emo24.gif ניראלי שכבר דיברו עלייך פה באחד השרשורים... חח בכל מקרה, און, 13.5 מהשרון הצפוני השתלבות נעימה בפורום! און.
../images/Emo66.gif ברוכית! ../images/Emo24.gif ניראלי שכבר דיברו עלייך פה באחד השרשורים... חח בכל מקרה, און, 13.5 מהשרון הצפוני השתלבות נעימה בפורום! און.
פ פסטיגליסט New member 14/10/07 #9 הכינוי שלך מוכר לי... יכול להיות שאני מכיר אותך מפורום אחר? אה כן! בטח פורום פסטיגל...
Y Yarinv New member 14/10/07 #11 איך אתה זוכר מי גולש שם? עוברים שם אלפי קרציות ביום ש"בבקשה תצביעו לייייייי" "אורי תעלה אותי שלבבבבבב" "בבקשה זאת השנה האחרונה שלייייי" "אורי, אני יעשה כל מה שתרצה רק תעלה אותי שלב" "אוריייייייי, אמרו לך שאתה בחור חמוד ויפה?" "הייתי נחמדה אליך, אז אולי תעלה אותי שלב?"
איך אתה זוכר מי גולש שם? עוברים שם אלפי קרציות ביום ש"בבקשה תצביעו לייייייי" "אורי תעלה אותי שלבבבבבב" "בבקשה זאת השנה האחרונה שלייייי" "אורי, אני יעשה כל מה שתרצה רק תעלה אותי שלב" "אוריייייייי, אמרו לך שאתה בחור חמוד ויפה?" "הייתי נחמדה אליך, אז אולי תעלה אותי שלב?"
B B R A Y E R New member מנהל 14/10/07 #10 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשלום לך ז'בט! [הידועה בכינוייה - המתברכת מבית שאן!] ברוכה הבאה! השתלבות מהירה
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשלום לך ז'בט! [הידועה בכינוייה - המתברכת מבית שאן!] ברוכה הבאה! השתלבות מהירה