הי - מבקש עזרה^_^"

AceMagician

New member
הי - מבקש עזרה^_^"

הי - קוראים לי גיא. אני התחלתי ללמוד יפאנית עם השכן שלי שלמד באוניברסיטה חמש שנים את השפה. רציתי לשאול איך אתם מציעים לי ללמוד את ההיראגאנה והקאטאקאנה, כלומר, אסטרטגיות לימוד שאולי עזרו לכם. אני כבר יודע לספור - וזה לא לקח הרבה זמן, אבל גם לא מעט...
ועוד דבר קטנטן...רציתי לשאול אם אתם יכולים להציע לי רשימה קצרצרה של קללות ביפאנית... אני יודע ש Shine זה למות או תמות, אבל לא בטוח לגבי ההטייה של המילה. תודה בכל זאת ואני מקווה להכנס לכאן יותר בתקיפות
--גיא --ガイ (אי-אפשר להאשים אותי על שניסיתי^_^"
)

IirionClaus

New member
לימוד כתיבה

קח מחברת עבה ונחמדה ותתחיל לכתוב בה את כל האותיות הרבה, הרבה, הרבה פעמים- בערך כמו שלומדים בכיתה א' את הא"ב. לי נדרשו בערך שעתיים.

Kitten mitsu

New member
אבל למה קללות?

לא היית רוצה לדעת מילים יפות, לדוגמא איך אומרים/כותבים מילה אהבה? או שלום? אני הייתי רוצה לדעת.. (זאת רק הצעה, תעשה כרצונך) סליחה אם העלבתי.

AceMagician

New member
אתה צודק...

אבל קראתי פעם שאין ממש ביטוי שאומר "אני אוהב/ת אותך". זה נכון? ואין לי בעיה ללמוד ככה את האותיות. הבעיה היא לזכור את הכל - אני כרגע בשלב של עוד בגרות אחת במתמטיקה
... ואני רק רוצה לדעת אם קיימות עוד הצעות ללמוד את האותיות. תודה בכל מקרה

Kitten mitsu

New member
סליחה שלא עזרתי ו..

אני בת, וגם לי יש בגרות במתמטיקה בשבועה הבאה+מתכונת+מתכונת מחר.... אוי לנו...

IirionClaus

New member
אהבה

קיים ביטוי של אני אוהב/ת אותך, אבל לא נהוג להשתמש בו; לרוב משתמשים במקבילה ל"אני מחבב/ת אותך". קח בחשבון שאין "דרך קלה" ללמוד את האותיות- מדובר בסביבות המאה סימנים שאין כ"כ קשר ביניהם...

Bloodless

New member
בקשר לשניהם...

באמת פשוט לכתוב. לכתוב את האותיות שוב ושוב, להרכיב משפטים, לנסות לקרוא, למצוא קצת היגיון שיעזור לך... חלק גדול מהאותיות הן אותיות שדומות לאחרות אבל עם "צ'ופצ'יקים" - כמו G ו-K. באשר לקללות, אתה יכול פשוט לראות אנימה וללקט כרצונך. ב-Naruto וFull Metal Alchemist לא שומרים על שפה נקיה במיוחד. אם תרצה אוכל ללקט לך כמה למייל, קצת לא נעים לכתוב אותן כאן.

noam the ninja

New member
אם לא אכפת לך

גם אני אשמח לקבל רשימת קללות. צריך לגוון, אי אפשר בקה כל הזמן. תודה.

למעלה