הי לכן ושבת שלום

שומבללה

New member
הי לכן ושבת שלום

אז כן אני חדשה פה, פליטת אתרים כאלה ואחרים. לא בזוגיות ואולי מכאן יצמח משהו :) שמחה לדעת שיש מקום שכזה, יש תחושה נעימה ממה שקראתי. רציתי לשאול אם גם לכן יש ההרגשה שאחרי פרידה ה"מסננת" הריגשית הופכת להיות יותר ויותר בררנית. אני מרגישה שאצלי זה כך ונכון שזה מהשעורים אותן אנחנו לומדות וטוב שכך. אבל מצד שני אני בתחושה שאולי אני לא נותנת מספיק צ'אנסים לקשרים שמתחילים כי....הסוף ידוע מראש. מה סדר העידפויות שלכן בבחירה בקשר חדש? מה עושה לכן את זה? ומה מצד שני, מדליק נורה אדומה עד כדי נסיגה?

פאמקי

New member
ברוכה הבאה, שובללה../images/Emo140.gif

מאמינה שכן, המסננת הרגשית יותר ויותר בררנית. אך חושבת שאנו צריכות להיזהר עם זה. לפעמים הפגיעה סוגרת מידי את חורי הסינון, כך ששום דבר אינו "עובר". חשוב שלא נשליך פגיעות של אחרות בנו, על הקשר המתהווה. ואיך אחותי אומרת: "אך היא תנצל את הנתינה שלך ובסוף תפגע בך"... אז מה? לא לפתח קשרים בגלל פגיעה? לא להנות מהטוב שבקשר? לא לנסות? אבוי לנו אם זה השיעור שנלמד! סדר העדיפויות שלי? מה עושה לי את זה? מה מדליק נורה אדומה?... מוקדם לי להתמודד עם שאלות אלא. אולי בהמשך.. שמחה שאת כאן ושנעים לך, המון חוזק, יקרה.

meyrav a

New member
ברוכה הבאה

ל
החמים והנעים את שואלת מה עושה לי את זה? שאלה טובה מאוד. קשה להעלות על הכתב אבל יש פעמים שאני פוגשת אישה שעושה לי מעיין קליק בלב שפשוט נכנסת לי לב ולראש ולא יוצאת משם תקופה מאוד ארוכה.... אז כאן את מוזמנת לשאול שאלות ולהגיב לאחרות ובקיצור הגעת הביתה
לפעמים נוצרים גם זוגות מפורום זה...

למעלה