הי לכן אורחת לקצת

sweet lulu

New member
הי לכן אורחת לקצת

גם אני וגם החבר כבר ילדים גדולים סטודנטים.. אבל הוא עכשיו חודש במילואים, (מ.פ במילואים) ואני יודעת שהלילה הוא עושה משהו שהוא אפילו לא היה מוכן לספר לי מהו ואני משתגעת.. מתה מפחד. אמר שהוא מקווה מאוד שיהיה בסדר, ושיתקשר בבוקר. אוף זה כל-כך מפחיד... לא מבינה איך אתן מסתדרות כל הזמן. המיטה ריקה ואני מתגעגעת ומשתגעת. רק רציתי לשתף ולהתארח אצלכן קצת. אפשר?

מאורי6

New member
אנחנו תמיד שמחות לאורחים ובמיוחד אורחות

מחזיקה אצבעות בשבילך שבאמת יהיה טוב... חוץ מזה את תמיד צריכה לסמוך על זה שיש סיבה שהוא ושכמותו שם והיא שהם יודעים מה הם עושים ושומרים על עצמם. אבל איך אני יכולה להגיד לך לא להתחרפן כשאני בעצמי מאבדת את הצפון לפעמים? תשתגעי:p קל להגיד שאת לא מבינה איך אנחנו מסתדרות אבל תאמיני לי שברגע שאת במצב הזה ואת צריכה להסתדר... את פשוט מסתדרת ולפעמים זה לא נראה אפילו כזה ביג דיל. שמחה בשבילך שעוד מעט זה נגמר והמיטה כבר לא תהיה ריקה.

sweet lulu

New member
../images/Emo24.gif תודה

זה עוזר. יש לכן פורום מקסים, ואני שמחה שיש איפה לשתף.

לילי123456

New member
בטח שאפשר, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תתנחמי בזה שזה רק חודש
תנסי לא להתעסק בזה ,להעסיק את עצמך בדברים אחרים והזמן יעבור מהר.. איך אנחנו מסתדרות? אני חושבת שזה בגלל שאין ברירה... מנסים להתרגל למצב כמה שיותר
מקווה שהכל יהיה בסדר איתו

בטח שאפשר!../images/Emo9.gif

תראי, אני לא יכולה להגיד לך לא לדאוג... כי את תדאגי בכל זאת, וזה טבעי. אני ורוב חברות הפורום מבינות את הפחד שלך ובכלל את מה שאת מרגישה.. אבל אין הרבה מה לעשות עם זה. תנסי להתעסק בדברים אחרים כדי להסיח את דעתך מהעניין. וכמו שכבר אמרו פה - תתנחמי בזה שזה זמני וקצר ולא... 3 שנים

sweet lulu

New member
תודה לכן! דיברתי איתו

והכול בסדר.. והוא גם חוזר מחר הביתה. נשיקות לכולכן.

Clueless Maiden

New member
אפשר גם לשחרר קיטור?

קודם כל, אם הייתי במצב שלך הייתי משתגעת. אולי בוכה כל הלילה. אבל אני פולניה. שכשחבר שלי לא מתקשר רק ערב אחד כי לא היה לו זמן, אני בטוחה שהוא מת מזמן. עד כדי כך אני פולניה. בכל מקרה, אני מתגעגעת לחבר שלי. ברמות שזה כבר כואב פיזית. ברמות שאי אפשר כבר לישון. הוא היה בשטח מלא זמן, ואז הוא חזר ויכולנו לדבר בדיוק 5 דקות. ואז הוא אמר שהוא אולי לא חוזר השבוע (הוא כבר 14 ימים בבסיס), והוא לא יודע מתי הוא יצא. זה כל כך מייאש, כל העניין הזה של הצבא. והכי מייאש, שגם אם הוא יחזור ליומיים, שישי-שבת, אני שוב אצטרך להפרד ממנו לתקופה של 14-21 יום. אני רוצה אותו בחזרה ):

למעלה