הי לכם!

וואו, עשה טובה

רק ניסיתי לפתוח דיון שהוא בהחלט רלבנטי על השוואה בין שני סופרים, אתה לא חייב לקטול בצורה כזאת מכוערת.

Athaclena

New member
בסדר, קטילה קצת חזקה

אבל די מוצדקת לדעתי. גם אני חושבת שאין כ"כ מקום להשוות ביניהם כבין סופרים שווי ערך (ובמידה מסוימת נראה לי שהרוב מסכים שרולינג לא ברמה של פראצ'ט). וזה לגיטימי כמו שדעתך לגיטימית. ופנחס אולי לא מוכן להקשיב לך, אבל לא נראה לי שאתה פתוח במיוחד לדעות שלו... קיצור, נא להפסיק להלחם כמו ילדים.

חזק ואמץ!

תודה רבה, באמת תגובה טובה. ודרך אגב, אני כן חושב שטרי פראצ'ט הוא הסופר הכי טוב שאני מכיר, אבל באמת אין שום סיבה לפסול ככה את רולינג

Jade888

New member
שמעתה אולי פעם על בידור אסקפיסטי?

אלא הם בידיוק הספרים של הארי פוטר רוב האנשים בימינו מנסים לברוח מהמציאות בדרך הקלה.. ואתה חייב להודות שהרבה יותר קל להם לעשות את זה אם הספרים של רולינג (שאני עצמי מאוד אוהבת אפילו שהם לא ממש מקוריים).. אין להם את הכוח להתעמק בדעות העמוקות שפרצ'אט מנסה להעביר.. וכמובן שגם לא בהומור הבריטי שלא כל אחד יכול להבין... רולינג פונה בידיוק לקהל הזה.. שזהו בעצם הקהל הרחב... לכן היא יותר מפורסמת.

Jade888

New member
תודה תודה

3 שנים של לימודים אינטנסיביים של תיקשורת סוף סוף השתלמו...:)

The Mad Hatter

New member
גם פראצ'ט יכול להיות בידור אסקפיסטי

השאלה היא איך קוראים אותו. או כל ספר אחר, במקרה הזה.

Athaclena

New member
נו, סה"כ יומיים-3 איחור. תסלחו לי?

אני מססכימה עם פנחס. אני אמנם אוהבת את ה"פ יותר ממך, ואפילו יש לי 2 מהספרים (וקראתי יותר מפעם אחת) והלכתי לראות את הסרט השלישי מרצוני החופשי ואני קוראת פאנפיקים קבוע... עם כל זה אתה צודק. אין מקום להשוואה רצינית של רולינג ופראצ'ט כסופרים באותה רמה. ה"פ זה לא גרוע, אבל זה גם לא טוב. איזה פלאף להעביר את הזמן בסבבה. לדעתי הפאנפיקים הטובים עולים על המקור, ואני לגמרי מסכימה עם גריבו שהיא בונה את העולם מספר לספר, בצורה די גרועה. צריך סם אמת? הופס, יש סם אמת. צריך שאף אחד לא יאמין להארי? אוי, כבר אין סם אמת. נעלם כלא היה. היא בנתה אחלה עולם, ספר מקורי מענין וזורם. הספר הראשון טוב כי הוא מחדש, השלישי הכי טוב, האחרים לא משהו (החמישי מכה). והם נורא נוסחתיים, אפילו עם ההגבלות של שנת בי"ס והכל. את הספר הבא אני אקרא אבל בלי לחץ מטורף, ויש ספרים שאני רוצה לקרוא הרבה יותר.

ויימס

New member
יש ברולינג משהו מאוד קליט

בניגוד לפראצ'ט, למשל שמתי לב שהמון אנשים שבדרך כלל לא אוהבים לקרוא התחברו לסדרה הזאת, למשל אחותי הקטנה, שהייתה נוהגת להעביר את הזמן בבהייה בכל מה שזז על המסך במשך 6 שעות ביום. לאחר שגיליתי שהיא סיימה 600 עמודים ביום אמרתי לה, "אהה, אז את בכל זאת יודעת לקרוא! קחי את צבע הכשף!" וכעת היא קוראת פראצ'ט, ככה שהכל יצא לטובה. וואו, מצעים של סתמרוח... *_*

Jade888

New member
תהפוך את זה..

למצעים של המוות ואני אקח אותם.... ooo who am i kidding אני אקח כל מצעים שקשורים לדיסק.. אפילו של רינסוינד... והוא הדמות הכי פחות אהובה עלי...

Athaclena

New member
<Drools>...

הציור המהמם הזה של מוות על בינקי. ואת מוות העכברושים על הכרית. זהו, אני יודעת מה אני רוצה לאפיקומן השנה. צריך רק למצוא מי ייצר את זה, ומי יקנה לי...

Greebo

New member
ישנן חברות שמיצרות דברים כאלו..

צריך לחפש באינטרנט... פשוט שולחים להם תמונות והם שמים אותן על סדינים מצעים ושאר דברים... אני מכיר חנות בתל אביב שעושה את זה לבגדים... אני כבר כמה זמן רציתי ללכת עליהם עם הציור של גריבו עם :"something wicked this way comes"... ולקבל אותו על חולצה שחורה... אבל אני עצלן מדי >.> אחחח....סיפור חיי...><

Athaclena

New member
נו, אז תפסיק להתעצל!

העניין שאלה מדפיסים את זה כתמונה ואז זה מתחיל להיסדק... האיכות לא באותה רמה. אבל יופי של רעיון

ויימס

New member
נצל"ש לא קשור לשום דבר.

יש לכם מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים של אלויס (לא בשבילי!!!)? חיפשתי בחנויות של פוסטרים ואנשים פשוט צחקו לי בפרצוף. הזכרתם לי עם עניין הסדינים הזה.

למעלה