הי לכם

KONFUZ

New member
הי לכם

זה אני..קונפוז המלך בכחול נכנסתי להציץ ולראות אם לא עשו עלי סבוטאג` או מהפכה צבאית(נשית)ללא נשק מזויין ולקחו ממני אולי את השילטון תוך כדי ישום דיקטטורת מחשבות אבל אני עדיין מלך! :cool: קונפוז(המלך ש..``יורד לעם``)

רק זכית מההפקר!!

תשתמש תשתמש בנטיות השורש ז.י.ן ככל יכולתך... חכה חכה כשייקחו ממך את הכחול אנחנו גם נשתמש בנטיות ונדאג ל... לך ככל יכולתנו

KONFUZ

New member
יאלה

קונפוז לך הביתה, יש פה הפיכה.. יאלה יאלה לך לעזה..מיכאלה רוצה את המלוכה.. יש לי ז.י.ן אינטגרלי בצבעי כחול ועד שסופטי יחליט אחרת אני ממשיך למשול!! אולההההההההההההההההההה קונפוסי המלך

תשאר יא חביבי (בשפת המשורר הנ``ל)

רק לא יודעת משום מה מאז שהומלכת נגמרה המהומה. כנראה שהדיירים בכל זאת חכמים וכשאתה המלך... הם ממש משועממים. לא רוצה את האינטגרלי שלך כי של סופטי יפה פי מליון משלך. אז בינתיים כדי שלא תרגיש לבד אתה יכול לקחת אותו ולעשות ביד. סופטי, נגמר לי האוויר תוציא קצת...

חלילה וחס אתה מתבלבל

מתה עליך.... אוהבת כל מילה שלך.... עפר לרגליך.... אתה משעשע אותי..... אתה מצחיק אותי.... ובעיקר אין לך שגיאות כתיב קונפוזון חמודון בלעדיך...חיי לא חיים מיכאלה מתחנפת קצת

KONFUZ

New member
טוב שמעי...

אני מניוק רגיש! אומרים לי לך ..אני הולך כשצובטים אותי אני צועק איייייי שמוצצים לי אני צועק אאחחחחחחח כשאומרים לי ``פסיפלורה`` אני מתבלבל וכשבועטים בי בתחת..אני נופל קונפוז(המלך שפוחד ממיכאלה-לה-לולולולולו)

נוטה להכנע לסחטנות ריגשית

ועל שאר הנטיות שלי יסופר בדברי הימים מיכאלה שמוותרת למען שלום בית

שלא תעיז ללכת מכאן....

זה מה שאנחנו תמיד מחפשות, אקשן אמיתי. לפעמים קשה להשביע את רצוננו, אבל זה לא אומר שצריך להפסיק לנסות... הסבלנות משתלמת.

KONFUZ

New member
כאילו שיש לי לאן ללכת

בכל מקום אני מרגיש חולה נפש חריג... איפה יש עוד מקום שארגיש שם הכי נורמאלי?... ומה אקשן? מה חשבת שאני סטיב אוסטין? כולה קונפוז שנשרף לו הפיוז טוב נו החלטתי לא לזוז קונפוז(מבסוט) :)

לעניות דעתי הבלתי קובעת

נורמליות ואי שפיות הן עניין של הגדרה, אם אנחנו הפרוזאק שלך, אני מבטיחה לרשום לך מרשמים דרך קבע. קונפוציוס, לא חשבתי שאתה סטיב אוסטין ולמען האמת אין לי מושג ירוק מי אתה למעט העובדה שפסיפלורה לא הפסיקה להתגעגע אליך ולקרוא לך ממרחקים....

KONFUZ

New member
לעניות דעתי הבלתי קובעת

גם לי לפעמים אין ממש מושג מי אני ולפני שעה נודע לי שמעוד שמונה ימים פסיפלורה הקושקוש תתגעגע שוב 14 ימים ותגידי.. מה לך ולקונפוציוס? את יודעת שזה דוד שלי מצד הפועל הסיני שעשה לי טייח בבית.. קונפוז(תוהה איך ואיפה אסתר מלקה)

KONFUZ

New member
רק

אל תשכחי לשים במזוודה את הכותונת בצבע גזר.. היא עושה לי טוב בחלקים מסויימים באזור שבין הבטן לרגליים פוסי...נראה לי שאני אוהב אותך מרגישים?

למעלה