הי לכם-

סוורוס

New member
הי לכם-

אני מחבק אדם נעלם, בוכה לתוך תהום ללא תחתית, עומד על אדמה קרה של קרח חושב רואה את זה מולי, מולי עומדת רוח חמה שורפת מתוקה בחיבוק היא נעלמת משאירה אתי ריק מרוקן...על אדמה קרה.. מול אופק קודח בלתי מושג, כולי נהיה קר... קר וקפוא, נעלם לתוך הקרח.. שלום רוח חמה שורפת מתוקה ונעלמת.. תראי אני נעלם כמוך.. אבל הפוך...עצוב.. נעלם לתוך אדמה קרה כקרח.. כול כך לבד....וככה מת בלי שאף אחד אי פעם ידע.. אי פעם יחוש את ליבי הבוער בקרבי אחרייך... ואז נעלם...קופא....נעלם שלום לך רוח ...שלום

איזה יפה....

אני לבד, כולם הלכו, תמיד לבד, אין אף אחד, לבד, בחושך, לבד, בקור, לבד,בדד, לבד,,, לבד. אין אם מי לדבר, אין אם מי לשחק, אין אם מי לגלגל, אין אם מי להזריק, תמיד לבד, תמיד אין אף אחד, תמיד הם הולכים, תמיד לבד אותי משאירים, מתה לעשן ולשכוח, מתה להזריק ולברוח, מתה להתמכר בכבדות, מתה להסניף ו... למות סורי שכתבתי את זה בהמשך לשלך... זה פשוט בא בהפתעה..

סוורוס

New member
אני חייב להגיד

שאת פשוט(בן אדם כשרוני ונפלא) שאת פשוט מרגיזה אותי רצח!

גבר...אתה לא לבד!

גם אותי היא ממש מרגיזה.... אבל..................... רק בגלל שהיא ילדה שלא יודעת למה היא נכנסת.... ולא שמשנה כמה מסבירים לה , היא עדיין רוצה להכנס לזה! במבה... אם היית לידי...היית חוטפת שתי כאפות...רק בשביל לתסתכלי למציאות בעיניים... (וזה רק מתוך דאגה!)

נחמד לדעת שאני בן אדם נחמד...

אל תדאגו... בכל מקרה... אני עוזבת.... אז להתראות לכולם ...( לאלה שמחבבים אותי וגם לאלה שלא...) מקווה שתצליחו בכל מה שאתם נאבקים בו.....

את לא צריכה ללכת

רק בגלל שגרמנו לך להתעורר ולהבין שזאת המציאות... כל מה שאמרתי לך היה מתוך דאגה , גם אם לפעמים הייתי מאוד תוקפנית! אל תעזבי , פשוט תוציאי את המירב מהמקום הזה... ותלמדי ממנו... מקווה שתשני את דעתך... באמת מקווה... love you

סוורוס

New member
סלחו לי על התגובה הסתמית..../images/Emo9.gif

בעצם אני סתם כותב בשביל לכתוב..ממש לפני יציאה לעבודה.. אה רציתי להגיד...שגם נרערה בהפרעה ניכנסה לפורום כשבמבה מעופפת ניכנסה...אני מתבלבל רצח בין שניכם..וכול פעם צריך לוודא שוב למי אני כותב....וטב סתם שיתוף.......... טוב אני הולך לעבודה עם קצצצצצצת קצצצצצת קצצצצת...אתם יודעים מה.. רק להחזיק ככה טוב,אז בוקר ויום טוב לכולם..נתראה בערב

למעלה