הי לכם

הי לכם../images/Emo8.gif

שמי אור אני בת 15 וחצי אני קצת מודאגת מישום שב-3 החודשים האחרונים אני סובלת מכאבים כרונים בבטן התחתונה. עייפות,והפרשות ובילבול בהורמונים. אני קמה בבוקר ואני מרגישה שכל ההורמונים משתקעים בחזה לעבר הרחם. יש לי בעיה עם יציאות:יציאות קשות,שלשולים,עצירויות נוראיות. ודבק נוראי ברחם(מין הרגשה כזאת). ובזמן המחזור:אני מרגישה רע מאוד אני ממש לא יכולה לתפקד הדימומים שלי קשים, ויש לי שלשולים ובחילות. ואני גם שקועה בדיכאון בגלל הכאבים האלו. למרות שלקחתי משכחי כאבים זה עזר-אבל זה עוד פעם חוזר לי. אני מרגישה שאני במחזור כל הזמן-עצבנות יתר. חשבתי שזה קשור למעיים אבל לא מצאו כלום. הלכתי לרופא נשים-הוא לא ראה עדיין כלום הוא חושב שזה כאבי הורמונים. הוא א יודע אם זה קשור ל''אנדונמטריוזיס''. הוא טען שאני צריכה לקחת הורמונים ביום השלישי. מצד שני:זה נהיה כאבים חזקים במהלך השנים בתור ילדה סבלתי הכאבים האלןו אך הם עברו. וקיבלתי לפני שנה וחצי(שנתיים) וגם אני לא מקבלת בדיוק בזמן. הייתי שמחה אם תעזרו לי. כל הבדיקות שעשיתי תקינות. תודה רבה -אור-

זואילי

New member
הי אור ../images/Emo140.gif

מציעה לך לקחת את אמא שלך איתך (מנסיון... עם אמא מתייחסים אלינו אחרת ולא משנה אם את בת 15.5 או 34 כמוני
), ולבקש מרופא המשפחה (עדיף על רופא הנשים) הפנייה למרפאת האנדו בתה"ש. כשהייתי בגילך סבלתי בדיוק כמו מה שאת מתארת כולל התעלפויות בזמן מחזור. ואז גם התחלתי ליטול גלולות - בגלל הכאבים. אם לא יאשרו לך טופס 17 אז תקבעי בכל מקרה תור ותשלמי 98 ש"ח. תרגישי טוב ועדכני אותנו

מצטרפת להמלצה

של זואילי. ואוסיף רק שאת הטופס 17 את יכולה גם לקבל מרופא המשפחה.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נהדר שמצאת אותנו
גם אני ממליצה לך לפנות למרפאת האנדו בתל השומר. תני לאמא שלך לקרוא פה בפורום ופנו יחד לתל השומר. תעדכני אותנו

galit 03

New member
תרגישי טוב! את מתארת ממש את מה

שאני הרגשתי לפני כמה שנים טובות...תלכי עם אמא להיבדק והעיקר שתרגישי טוב!!! שיהיה בהצלחה מותק, גלית

תראו עדיין לא הלכתי

לבדיקה האם עודף הורמונים זה טוב או רע? אני כל הזמן מוציאה נוזלים(לבנים כאלו שקופים) בכמויות אדירות מה זה אומר? זה גורם לי לכאבים

זואילי

New member
אורי

אני לא מבינה את שאלתך. מה זה עודף הורמונים? לגבי העניין השני, שימי לב מול לוח שנה מתי זה קורה בכל פעם. אבל בלי לפספס ובלי לחשוב שאם לא תרשמי את בטוח תזכרי. מה שאת מתארת נשמע כמו ההפרשות של ביוץ. ואם זה מלווה בכאבים זה די שכיח כי הרבה נשים מרגישות כאב בזמן ביוץ. לכן תתחילי לסמן ביומן מתי זה קורה.

אבל את לא

מבינה זה כל הזמן קורה ואני סובלת מזה כמעט כל הזמן אני ממש חלשה,ויש לי גלי חום והזעה וכל הסימנים הנפוצים או למחזור או לכל מיני דברים. וכן הלכתי לבדיקה ועדיין לא הבנתי מה זה אומר עודף רירית הרחם

למעלה