הי לכם

Superchen

New member
הי לכם ../images/Emo163.gif

רציתי לשאול אתכם לגבי תקניות של נעליים בטירונות.. שחורות- נמוכות? גבוהות? עור הפוך? עור רגיל? ספורט? מה טוב, מה לא טוב, מה הכי מומלץ.. תודה ולילה טוב חן

... נעליים.

קני נעל ספורט. שחורה. הכי טוב. שיהיה לך כבר להכל. כולל מד"ס. והיא תהיה הכי נוחה. יש של ריבוק, זוג מעולה. עתיר בולמים. כיף חיים אחרי יום שלם על הרגליים. אין לי כוח לחפש 'קופסא עם שם הדגם :) הן גם נראות טוב. חלקות ויפות. אני איתן 4 חודשים כבר ומתאמנת מדי פעם איתן. הןגם עולות לא הרבה בקרוב אקנה איזה זוג נייק נראה לי. מישהי פה העלתה פעם דגם מדהים.

Superchen

New member
תודה..

נעל נמוכה זה בסדר? ומקפיצה, במידה ועוד מישהו יוכל לענות..

SweetGirl17

New member
אני מתגייסת ביום ראשון

וקניתי נעליים של דיאדורה, שחורות וניראות נחמד מאוד, הן היחידות שבעצם אהבתי איך ניראות והמחיר בסדר גמור ואורטופדיות. הן עולות 190 שקל ולחיילים עושים 150 (חיסכון של 30 שקל)

SweetGirl17

New member
זה יחיסת זול מה שקניתי

כי נעליי נייק וכל השאר המחיר שלהם בעננים.... בכל מיקרה 180 שקל יש החזר מהצבא

18מיקה

New member
ד"ר מרטינס

אני ממליצה בחום על ד"ר מרטינס.... הן אמנם קצת יקרות אבל הן מדהימות... האמת היא שלוקח זמן להתרגל אליהן ואם את קונה אותן - אז עשי לעצמך טובה ולכי איתן קצת לפני הגיוס, אבל בגדול - הן ממש ממש מעולות. כל הטירונות שלי (שנמשכה חודש) הייתי איתן ופשוט נהניתי... לעומתן נעלי ספורט מתבלות מהר, נשחקות ואפילו נקרעות... מה גם שהן חסינות למים וכשתעשי תורנות מטבח תביני עד כמה זה הכרחי... שיהיה בצלחה בכל מקרה!

ענת 181

New member
נ"ש לגבי ה-21 לאוקטובר

אני יודעת שכולם מתעצבנים על פתיחת הודעות חדשות לגבי תאריכי גיוס.. אז אני אנצל את ההודעה הזו חח אממ רציתי לשאול מה הוא התאריך 21 לאוקטובר? האם של כלל צהלי? ומי מתגייס בתאריך הזה? תודה מראש ובבקשה תענו זה חשוב

S1MbA

New member
כנסי..

אני אישית מתגייסת בתאריך הזה לקורס מ"כים..חוצמזה אני יודעת גם על קורס חובשות באותו תאריך וגם על כתבות צבאיות. זה לא כל"צ...

ענת 181

New member
כנסי בבקשה

תודה רבה שענית לי.. אממ המקצועות האלה הם מקצועות שדורשים מיונים?

ענת 181

New member
מקפיצה את ההודעה לגבי התאריך גיוס

אממ לא היו לי מיונים ולכן ציפיתי שאני אהיה בכלל צהלי.. ואםם את אומרת שזה יום לתפקידים כאלו אז הם דורשים מיונים או לא? או שרק חלקם דורשים מיונים? תודה מראש:)

S1MbA

New member
שלי דרשו מיונים..לגבי השאר אנלוידעת

ובבקשה:) תתקשרי ללשכת גיוס תשאלי אותם..

ענת 181

New member
תודה רבה

אני אתקשר לשאול ואממ לי לא היו מיונים אז אני לא מבינה מה התאריך הזה.. אני אתקשר טנקיו

למעלה