הי לכם שאלה..

sherlot

New member
הי לכם שאלה..

איזה קלף לדעתכם מיצג אדם יותר גבוה מבחינה אנרגטית.? הכוכב או התלוי בהתחלה חשבתי שהכוכב שהוא התחברות לאור יותר חזק אנרגטית מהתלוי, אשמח לשמוע את דעתכם. יום טוב

מגי 336

New member
לדעתי

הכוכב. התלוי מבין דבר מתוך דבר, הוא מבין את החיבור של האדם לאנרגיה הקוסמית, מבין את היכולת הפנימית של כל אחד לצמוח ולהתמיר את האנרגיה שברשותו. אך בכדי שזה יקרה, צריך לשים לב, להבין, לוותר על הראיה הרגילה, הארצית - למען ראיה רחבה יותר, נטולת צעיפים. לעומתו הכוכב כבר נמצא שם. ראייתו את העולם שונה ורחבה, הוא בעצם הצינור המחבר בין הארצי לקוסמי, בעצם הנתינה שבו - נתינה שלא על מנת לקבל רווח, הוא מתמיר את האנרגיות לכדי אהבה שלמה. הכוכב הוא האהבה האוניברסלית, והוא מבין את זה ללא צורך בהסברים, ללא צורך בויתור.. הוא כבר שם. החוויה הנשמתית שלו שלמה.

dmmr

New member
מסכימה לחלוטין עם מגי

גם כרונולוגית החפיסה מסודרת לפי שלבי התפתחות רוחנים ,אז על אחת כמה וכמה....

sherlot

New member
הי לכם

טוב אז זה בערך כמו מה שחשבתי מה שמגי אמרה, תודה. ומיכל שאלה לגבי מה שאמרת שהחפיסה מסודרת כרונולוגית לפי שלבי התפתחות רוחניום, אני אשמח אם תוכלי להסביר איך משתלב השטן לדוגמא שהוא יחסית בסוף החפיסה? תודה.

dmmr

New member
קלפי הארקנה הגדולה

עוסקים במסע של השוטה אל הארה העולם. ככל שאנו מתקדמים במסע רמת המודעות שלנו עולה. השטן הוא קלף מספר 15 ,הוא עוסק בכוחות האפלים ,בכוחות ותהליכים שנמצאים סביב האדם ומנסים להכשיל אותו לאורך הדרך. העניין הוא שהוא מגיע לשם יחסית מודע ויחסית עם כלים ולכן קלף השטן (לפחות בראיית עולמי ) הוא מעיין מבחן שיש להתגבר עליו. הוא החולשה החומרית שיש להתגבר עליה בדרך לתובנה, הוא התהום והפחד שכל אדם צריך להתגבר עליו כדי להגיע להארה. אם הוא היה מופיע קודם סביר להניח שהוא היה משתלט על התהליך ,אך כיוון שרמות המודעות מפותחות יותר ,הכלים ל"קפוץ" ממנו לקלף הבא קיימים שם. בעייני השטן שיעור מאוד חשוב.

שלום לך ../images/Emo24.gif

קלף השטן מסקרן אותי מאוד אני תוהה מה הוא אומר על האדם אותו הוא מאפיין האם זה רק דברים שליליים כחוסר יכולת להתגבר על הייצרים או פחדים? את מוכנה (וכל אחד אחר בבקשה) לספר לי קצת על מה היית אומרת על אדם שמאופיין ע"י קלף זה? תודה יקירה ואני מקווה שאתן נהנות שם בבית...

Mist2

New member
מאוד מעניין למה שאלת על שני הקלפים

הספציפים האלה.... לפני שאני אתן את תשובתי (אם זו מעניינת אותך) אשמח לקבל תשובה, למה דווקא שני הקלפים האלה?

sherlot

New member
אם התכוונת אלי...

פתחתי לחברה מס' פעמים על הבוס הישן והבוס החדש, שניהם אנשים מאוד כרזמתים ומיוחדים. הבוס הישן - הרבה פעמים יצא עליו קלף הכוכב והרבה פעמים בשילוב עם הקוסם, הבוס החדש - עליו יצא קלף התלוי. שינהם קלפים מאוד "מאפינים" אישיות, אח"כ דברנו על אנרגיה רוחנית אינטואיציות וחיבור ל"אני", היה נסיון לאפיין כל אחד בתפיסתו הרוחנית, ומהמקום שהוא מגיע אליו, הסברה שלי היתה דומה לזו שמגי פירשה שהתלוי עובר כברת דרך כדי להגיע למקום הגבוה שהוא נמצא בו, יש בו גם עצבות בודדת זוהרת לעומתו הכוכב נולד מתוך אור ומשלמות פנימית. בכל זאת החלטתי להתיעץ... מכאן התחיל הכל

Mist2

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

חשבתי על משהו אחר איתך הסליחה!

למעלה