B BLACK LABELIT New member 27/2/14 #18 באיזה סגנון קופץ? כידון? מקופלת? יש סלטות? כמה? על כל פנים, שתהיה קפיצה מנוקדת גבוה בפדרציית השחייה והשתכשכות נעימה.
באיזה סגנון קופץ? כידון? מקופלת? יש סלטות? כמה? על כל פנים, שתהיה קפיצה מנוקדת גבוה בפדרציית השחייה והשתכשכות נעימה.
B BLACK LABELIT New member 27/2/14 #20 אההה , וכמאמר פוקה אם אתה מטפס למעלה וקופץ ממקפצה טוב יותר לברר קצת קודם אם יש מים בבריכה. יש. בדקתי. יכול לקפוץ.
אההה , וכמאמר פוקה אם אתה מטפס למעלה וקופץ ממקפצה טוב יותר לברר קצת קודם אם יש מים בבריכה. יש. בדקתי. יכול לקפוץ.
מ מושך בחוט New member 27/2/14 #24 שולט שולט מנוסה כבר הרבה זמן היתה לי נשלטת ונפרדנו אני מחפש אנשים כמוני ואולי תגיע נשלטת חדשה מתאימה. יש כאן מישהו שמחפשת ?
שולט שולט מנוסה כבר הרבה זמן היתה לי נשלטת ונפרדנו אני מחפש אנשים כמוני ואולי תגיע נשלטת חדשה מתאימה. יש כאן מישהו שמחפשת ?
D dabadabada1 New member 28/2/14 #27 הלו לא לשכוח למשוך בחוט כדי למצוא את הדרך החוצה מהמבוך של מינטאורוסים ולקפוץ למימי הים הסוער. בהצלחה!
הלו לא לשכוח למשוך בחוט כדי למצוא את הדרך החוצה מהמבוך של מינטאורוסים ולקפוץ למימי הים הסוער. בהצלחה!