הי לכולנו..

הי לכולנו..

מה קורה לכולנו?? איזו העלמות.. אני יודעת שיש בעיה עם הפורום, עם תפוז, שקשה לרשום הודעות.. אבל זה נמשך כבר המון זמן ההעלמות הזאת.. אני רוצה את כל הילדות שלי בחזרה בבית.. אז אני פונה לכל מי שאיננו.. רונה, חזי, עופרי, מבולבלת, לירני, עינתי, גיתית, מלאה, יעלי, מייק שנעלם קצת, ואפילו אני.. כן.. הגיע הזמן לחזור, להראות נוכחות.. אתם יודעים מה.. תעשו לי טובה.. אם אין לכם מה לכתוב.. תשאירו רק הודעה שראיתם.. כי אני מתגעגעת ודואגת.. הפנייה הזאת כוללת את כולם.. בלי יוצא מן הכלל.. גם מי שלא רשום ברשימה.. וגם מי שלא חבר פעיל בפורום.. אבל קורא כל יום.. הגיע הזמן להחזיר את הפורום לפעילות רגילה.. אוהבת המון.. אני

מצטרפת לקריאה.... H-)

ומוסיפה עוד חברים לרשימה... רוני, סתיו, אפשרית, מלאה, sha, נעמה, g99, בודהא, בורה, קלי, ל, שירז, ליאור... בטוח ישנם עוד שלא ציינו - הוסיפו עצמכם לרשימה...שירות עצמי. בואו נחזיר את הבית שלנו למה שהיה פעם... כולנו מתגעגעים נורא. הבמה שלכם...עשו בה שימוש. אוהב גם אני.

ילדונת~

New member
מצטרפת לקריאה .. משפחה יקרה שלי

אני מבקשת מכם תחזרו הבייתההההההההה הבית קורא לכם רוצה אותכם כאן כולנו שוב יחד מחובקים ואוהבים יקרים שלי אני מתגעגעת אני יודעת שגם אני לא פה אבל אני אשתדל עכשיו יש לי גם בעיות שלא תלויות בי ולכן תיהייה לי בעיה של גישה לנט אבל תחזרו פליז אוהבת אותכם כל כך

למעלה