הי לכולן

הי לכולן

שוב קיבלתי - והפעם באיחור של 3 ימים אחרי שעשיתי בדיקה ביתית וראיתי פס שני חלשלוש האם זו יכולה להיות הפלה? ועוד שאלה - עשיתי פרופיל הורמונלי לפני שנה וחצי - סתם כדי לדעת - והכל היה תקין - האם צריך לעשות שוב? מנסים כבר כמעט 3 חודשים ולא מצליח

סנונית 1

New member
את בטוחה שזה מחזור?

הייתי מציעה לך להתקשר לרופא ולספר לו כי כמו שנאמר כאן בדיקה ביתית חיובית היא חיובית רק כשהיא שלילית ויש איחור צריך לחזור עליה שוב. כך שזה מאוד מפליא, צרי קשר עם הרופא שלך.

תמרלה

New member
למה את חושבת על הפלה?

לא הבנתי מדוע את חושבת שהפלת? אם את חושבת שנקלטת אז זה עיניין של שבוע ואז זה אני חושבת אפילו לא יכול להיות הפלה, אבל אם נראה לך שאולי היה פס נוסף ושאולי היה הריון, הכי טוב לעשות בדיקת דם!! ואז תדעי בטוח. בקשר לפרופיל ההורמונלי לא מזיק לעשות שוב כי יתכן והיו שינויים הורמונלים במהלך השנה, וגם אם עשית אז ביום חמישי -מומלץ לעשות ביום השלישי!! ואם ממשיכים הכאבים יותר מהרגיל ולא דומים לכאבי מחזור -תלכי לרופא מקווה שהכל יהייה בסידר

פּוֹנְג

New member
אם באמת היה פס בבדיקה

(ולא שעה אחרי הבדיקה, כי אז זה לא נחשב) אז ממליצה לעשות גם בדיקת דם. כי אם אכן זה היה הריון, צריך לוודא שהגוף התנקה לגמרי. אולי יש מקום להתייעץ עם הרופא.

מעיןבר

New member
קרה לי בהריונות הכימיים

וגובה בבדיקת בטא חיובית שאח"כ ירדה. על הריונות כימיים את יכולה לקרוא בשאלות הנפוצות שלנו...

תודה - ועוד שאלה

זה יכול ליהיות שהיה הריון כימי ומחזור איחר ב 3-4 ימים? ואם כן - מה לעשות עכשיו? (רופא?)

מעיןבר

New member
בהחלט ייתכן

ההריון הכימי גורם לאיחור. אין הרבה מה לעשות, להתייחס לזה כאלה מחזור רגיל ולהמשיך הלאה כי זה מה שגם הגוף יעשה... עוד לא ממש הספיק להתבסס פה הריון שהגוף עלול להתקשות להתנקות ממנו (לעומת הפלות בשלבים מתקדמים יותר שמצריכות גרידה). ואם זה אכן היה הריון כימי - תשמחי שהגוף שלך יודע לפחות להיכנס להריון. פעמים רבות אלו הריונות לא תקינים שעדיף שלא נמשכו (בעיות כרומוזומליות וכאלה).

למעלה