הי לכולן-

ניתי55

New member
הי לכולן-

היי לכולם, לא כתבתי לכם כי ברח לי מהראש הסיסמא שלי למחשב, מרוב שהסתרתי וחיפשתי איזה סיסמא מתוחכמת...לא זכרתי אותה וכל פעם אני מוחקת מהמחשב , את ההיסטוריה איפה ביקרתי ואני לא עושה סיסמא שתכנס אוטומטית - זכור סיסמא וזאת בכדי שבעלי לא יכנס במקרה, אז כל מי שכתבה לי במסרים ביומיים הקרובים, אנא כיתבי שוב, היה לי יומיים "סוערים" אחזור אליכם בעוד 20 ד' בערך... שלכם ניתי

אפללו 35

New member
ניתי מה חדש?../images/Emo8.gif

הי ניתי'לה! מה קורה איתך? ספרי לנו מה חדש? יש שתיקות אצלך בבית? מה עם החמולות, הגיעו היום? שתהיה לך שבת שלום.

ניתי55

New member
הי עדכון פרק א'-

אהלן כולם, הי אפללו , טוב אז לפני יומיים יום חמישי אמא שלו התקשרה אלי ב-10 בבוקר והתחלתי להאכיל את הילד ב-9 בדיוק סיימתי , "מה שלום הקטנציק?" היא שאלה, אמרתי בסדר סובל מגזים ועכשיו אני מאכילה אותו ,היא אמרה לי שהיא עובדת ערב רמזה לי שהיא פנויה בבוקר , " אני עובדת ערב " והגבתי: "יפה יפה" התעלמתי קלות מה שאני צריכה זה שגם היא תבוא לי בבוקר ואבדתי... היא הבינה שממני לא תבוא הישועה , אך לפי ההימור שלי ידעתי שבערב בטוח חמי יבוא כי הם דבקים בשיטה של כל יומיים ביקור יום כן יום לא..., בערב קפצתי לפתח תמונות לחצי שעה פעם ראשונה שאני יוצאת מהבית חוץ מטיפת חלב שאני יוצאת, חזרתי ושמעתי את הילד בוכה נכנסתי לחוצה מה קרה לו , אבא שלו (חמי) החזיק אותו אז ישר לקחתי אותו אלי מה קרה לך ממי אמרתי לו הוא נרגע , ונתתי לבעלי אותו מפני שאני צריכה לשטוף ידים מבחוץ ככה זה עם פגים צריך להיזהר, על אף שלהורים שלו יש חוקים משלהם הם לא שוטפים (דרך אגב חמי בא עם אחות של בעלי) החמה הייתה בעבודה, הלכתי דקה לחדר ובעלי בא מה את לוקחת את הילד מאבא שלי חוטפת אותו מהידיים (כאילו העלבתי את ה אבא שלו) אמרתי לו בטון שישמעו ובטוח שמעו הבית קטן זה גם הבן שלי ואם הוא בוכה אני יכולה להחזיק אותו לא קרה שום דבר גם אני פה האמא... הוא התעצבן... ואחרי כמה דק נרגע ויצאתי לסלון כיאלו שום דבר לא היה... פתחתי פו פורום חמי ואני.... יש המשך לסיפור .... מה שהיה היום שלא תחשבו שחמתי ויתרה היום היה לי ביקור לוחץ.... ועליו אני ידבר עוד שעה כי אני הולכת להאכיל את הילד ב12 הוא אוכל , תכנסו אחר"כ יש לי עידכונים "לוהטים" מהיום... אני אהיה ברשת בסביבות 13:00 12:45 ביי אוהבת ניתי

אפללו 35

New member
טו עשית

טוב מאוד. באופו טבעי כאשר אמא שומעת את ילדה בוכה היא אינסטנטיבית רוצה לאחוז בו ולהגן עליו, חמיך פשוט דפוק אם הוא נפגע, אבל לפני שחמיך נפגע בעלך מקדים תרופה למכה ומחפש ישר את הבעיה בהתנהגותך. את צריכה להסביר לו שקודם את האמא של הילד ואחר"כ יש לו סבא וסבתא, ואם הילד בוכה זכותך המלאה לבדוק מה מפריע לו. תהיי חזקהת אנו מאחורייך.

ניתי55

New member
פרק ב' - מתעכב

משתוקקת לרשום לכם את פרק ב' אך בעלי ער והמחשב בסלון ב ע י ה!!!

אפללו 35

New member
תשכיבי אותו לישון

מה הוא מתעורר באמע הלילה? תגידי לו שילך לישון עכשיו על מנת שבבוקר את תישני והוא יאכיל.

ניתי55

New member
פרק ב' מתאחר- תגובה לאפללו

אפללו -זהו שרבנו היום כך שאנחנו לא ממש מתקשרים ניתי

ניתי55

New member
לאפללוש-

אפללו המתוקה- לכי לישון , מחר אני אמצא את הזמן לרשום, לילה טוב חלומות פז ניתי

למעלה