הי לכולן

נואבה

New member
הי לכולן

שלום רב אשמח לשמוכ מנסיונכן. ביתי הקטנה , בעוד מספר ימים בת 8. בית הספר מרחק הליכה של 4 דקות (במקסימום) עד היום, תמיד לקחו אותה מבית הספר וקיבלו אותה בבית. אבל, מתחילת שנה הבאה יהיו 3 ימים בהם לא יוכלו לקחת אותה מבית הספר. אני סומכת עליה, אבל אבקש עצות מנסיונכן לגבי שגרה של לבא הביתה...לאכול............לעשות שיעורים או לנוח ולא שגרה של הסתלבטות ו - 4 שעות של צפייה בטלוויזיה. תודה

nogaash

New member
בדרך כלל רצוי לתת לילד לנוח...

כשהוא חוזר מבית הספר... אצלי זה היה שגרה יומית... חוזרת מבית הספר, אוכלת, שותה, נחה שעתיים (לא ישנה.. טלוויזיה, ספר, מחשב וכאלה..) ואז מתפנה לשיעורי בית במידה ויש.. ולגבי הלחזור לבד מבית הספר, אין לך מה לדאוג.. הם תמיד הולכים בקבוצות..

היי, ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

בשנה שעברה הבן שלי היה בן 8 ורשמתי אותו לצהרון. אחרי שבוע וחצי שנינו הבנו שהמקום איום ונורא והוצאתי אותו משם. מאותו יום, הוא חזר הביתה מביה"ס, חימם לעצמו צהרים אם האחיות שלו לא היו בבית, עשה שעורי בית ואח"כ הסתכל על טלויזיה, היה על המחשב, הלך לחברים והעביר את הזמן עד שאני או בעלי הגענו הביתה. בהתחלה אני מאוד חששתי, אבל אח"כ ראיתי שהשד לא נורא והוא הסתדר מצויין.

אביבקיץ

New member
אני ביקשתי מבתי להציע סדר יום

אני מבינה שכשהיא מגיעה הביתה מה שבא לה זה להימרח על הרצפה מול הטלויזיה אז אני מבקשת ממנה להגיד לי איזה תוכנית היא מתכננת לראות, ומתי תתחיל הכנת השיעורים. בדרך כלל היא מתחילה עם השיעורים בערך שעתיים אחרי שהגיעה הביתה. כמובן זה דורש ממני טלפונים לברר מה המצב, כי יש לה נטיה להיתקע מול הטלויזיה או המחשב וצריך להזכיר לה שהזמן זז... היא מבינה שאם היא לא תעמוד ב"מערכת השעות" שהיא עצמה הכינה, התוצאה היא שהיא תצטרך להכין שיעורים דבר ראשון כשהיא באה הביתה

למעלה