הי לכולן/ם

מיכלי40

New member
הי לכולן/ם ../images/Emo53.gif

אני מיכל גרושה כבר כמה שנים ואם לשני בנים. לצערי פיטרו אותי מהעבודה בספטמבר ומאז חותמת בלישכה. מאוד רוצה ללמוד משהו חדש דרך הלישכה וכל הקורסים הטובים הם לרוב לתושבי עכו.ואני מהקריות אין קורס נורמאלי,חוץ ממלונאות וכו'. מדוע? מחפשת עבודה באופן עצמאי וגם דרך חברות כח אדם וממש לא מוצאת כלום. האם למישהו יש רעיון? האם מישהו יודע על אירגונים שנותנים מילגות לימודים לנשים חד הוריות ונשים בכלל? איך פורצים קדימה? אנא שתפו.... תודה מיכל

לימודים

לגבי המרחק, ממשרד התמ"ת יש השתתפות מלאה בהוצאות הנסיעה. קורסים נוספים : מכללת נצרת עילית - טכנאי/ת אלקטרונניקה, משך הלימודים 14 חודשים , כולל הוצאות לימוד ונסיעות. מכללת עמק יזרעאל - לימודים לתואר ראשון ,מילגת לימודים מלאה ל 3 שנות לימוד אקדמאיות עד קבלת התואר (בתנאי שקיבלת 24 חודשים מתוך 36 חודשים קצבת הבטחת הכנסה או השלמת הכנסה).

קטי30

New member
מיכלי ../images/Emo204.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif

בעניין הלימודים התיעצת עם העו"ס שלך?? למעשה לעו"ס צריך להיות הרבה יותר אינפורמציה בכל הקשור בזה . שאלת איך פורצים קדימה ?? לא מתייאשים ממשכים ומחפשים למרות הכל ובגלל הכל פשוט לא להתיאש כלל זה הכלל
ב ה צ ל ח ה מתוקה שק שנחישות יש לך ככה שאני מאמינה שזה הכל עניין של זמן ושזה קרוב אליך יותר מתמיד

מיכלי40

New member
הי,תודה על התשובות.

לגבי לימודים אז פשוט עיצבן אותי מה שקורה בלשכת עבודה. לימודים לתואר זה אחלה אבל עדיין לא קיבלתי הבטחת הכנסה. אבל אם אלמד לתואר איך אפרנס? בכל מקרה לקראת האביב אלךללמוד משהו שאני מחכה לו כבר המון זמן. הנציגה מלשכת העבודה רוצה לשלוח אותי לעבודה שאני ממש לא רוצה וביקשתי ממנה לחכות עוד קצת עד שאמצא עבודה אולי לבד. לא רוצה להגיע לזה שאחיה מאבטחת הכנסה וגם לא רוצה את העבודה שיש להם להציע לי. סתם רציתי לשתף. זה מאוד מלחיץ להיות ללא עבודה כשלישכת עבודה נושפת לך בעורף . . . שבת שלום מיכל

למעלה