הי לכולן. חדשה כאן

הי לכולן. חדשה כאן

לא יודעת אם ישלי את המחלה אני רק יודעת שכבר 4 חודשים אני אם כאבי בטן מוזרים וקשים (עם אחד מהם הגעתי לבית החולים)- החל מאיזור הרחם ועד למעלה בקיבה. עשיתי את כל בדיקות הגסטרו והכלתקין. התחלתי את החיפוש באינטרנט וגיליתי את המחלה ועכשיו גם את הפורום המקסים שלכן. שואלת אתכן- איך זה מרגיש? איזה מין כאב בטןן אתן חשות? אני מרגישה ששורפ לי וחם לי מבפנים וכל כמה זמן זה עובר למקום אחר בבטן. האם כך מרגישיםם במחלה? תודה חדשה ומבוהלת

ברוכה הבאה ../images/Emo15.gif../images/Emo140.gif

ממליצה לך דבר ראשון לענות על השאלון שמופיע בטאגליינס. מי העלה את החשד לאנדומטריוזיס? האם התייעצת עם רופא הנשים שלך על כך? האם הכאב הוא בעיקר בזמן המחזור או שמתגבר בזמן מחזור? לגבי הכאב, אני חושבת שכל אחת חשה את הכאב אחרת, אצלי לדוגמא מרבית הכאבים הם בבטן התחתונה, בגב התחתון וברגל. סוג הכאב אצלי הוא לפעמים דקירות חדות, לפעמים כאב חד שבא והולך ולעיתים כאב תמידי בכל אזור האגן, לא הייתי אומרת שזהו כאב שורף וחם לפחות לא אצלי.

פולי211

New member
ברוכה הבאה

גם אני חדשה בפורום, מס' ימים.... קודם כל כו שמייקילולי רשמה לך, האם התייעצת עם רופא? לכל אחת האנדו במקום אחר ולכן גם הכאב שונה. לי יש על יד השלפוחית כך שיש לי כאבי תות במתן שתן בווסת ועד שבועיים אחרי, וכאבים ברקטום... אני יכולה לספר לך שלפני שבוע הייתי במיון כי היו לי כאבים כמו שאת מתארת שזזו ממקום למקום בכל הבטן עד לחזה. כיוון שאלו לא כאבים שהכרתי הלכתי למיון, אך לא מצאו כלום, אז יכול להיות שזו היתה הקדמה למחזור כי קיבלתי יומיים אחרי... בכל אופן תייעצי עם רופא ומשם תתקדמי, אשמח לעזור במה שתרצי תעדכני אותי

זואילי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אם מילאת את השאלון ומצאת שיש לך כמה וכמה סימפטומים אופייניים למחלה, אז כדאי שתקבעי תור למרפאת האנדו בתה"ש. כמו שנאמר, כל אחת מרגישה אחרת את הכאבים ואת מיקומם. איך זה מרגיש לי? כאילו כל האגן מודלק. כאבים מקרינים כאלה, פועמים בבטן תחתונה. הרגשה של לחץ כאילו כל האיברים דוחפים למטה. דקירות שבאות והולכות וכאבים עמומים נקודתיים (אתמול צד שמאל שלט). לחץ ברקטום. כל האגן מרגיש כמו כאבים של שרירים תפוסים. כאבים בגב תחתון. כל אלה ביחד בו זמנית. כואב בשכיבה/ישיבה/עמידה/הליכה. אי אפשר לעמוד ישר. רק בצורת ר'.

galim29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אחרי שתמלאי את השאלון תדעי יותר טוב אם החשש שלך מוצדק. אם כבר שללו גסטרו עשית חלק ניכר מהעבודה והבירור אבל ממליצה מאוד לקבוע תור למרפאת אנדומטריוזיס בתל השומר בטלפון 03-5304470 ולהזמין תור. זה מרגיש באמת אחרת לכל אחת. לי הכאבים היו כאילו מישהו יושב עם פטיש חזק בבטן דופק לי על צד ימין למטה לכיוון הרגל. אי אפשר ללכת, לעמוד, לשכב. בהצלחה ועדכני אותנו...

תודה לכן! קבעתי להיום תור למרפאה. נראה מה יהי

יהיה. זה בא לי כל כך לא טוב. כאילו אלוהים החליט להעניש אותי. בדיוק כשהתחלנו לנסות להיכנס להריון תקפו הכאבים וכמובן שאין הריון ויש רק כאבים (גם הרבה בלב) אני כל כך מיואשת

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

קיבלת תשובות מצויינות וגם אני ממליצה לפנות לתה"ש. בהצלחה

שלום חיפושית

היי לך, גם אני חדשה פה ומנסיוני אוכל להגיד לך כי הסובלות מאנדו מרגישות כאבי בטן תחתונה כ-5עד 7ימים לפני הווסת, במהלך הווסת או בזמן הביוץ. הכאב בד"כ מתבטא בהתכווצויות באגן הירכיים ובבטן תחתונה. חשוב בשלב הראשון להיוועץ עם רופא, כפי שכתבו הבנות מעליי. בהצלחה ורפואה שלמה.

למעלה