הי לכולם 
התגלגלתי לפורום שלכם ממש במקרה ... (חיפשתי לדעת מתי אריק מופיע) אני מטורפת על השירים של אריק (בת 30+), אני אוהבת את הכתיבה שלו (גם אם היא פרובוקטיבית) ... סוף סוף משהו מרענן בין כל האמני פלסטיק שצצים כל יום ... וזאת למרות שאת חבריו מרימון אני פחות מסמפטת ... בקיצור הוא ומירי המלכה הכי עושים לי את זה כאמנים ... מהרגע שקניתי את הדיסק שהיה לפני חודשיים אני לא מפסיקה לשמוע אותו ... אני פותחת את הבוקר עם הדיסק שלו תוך כדי התארגנות לעבודה, נקיון של הבית, אוטו, שבת בצהריים, כשאני מבואסת/שמחה ובכלל כמעט בכל רגע פנוי ... אני גרה בת"א ואני חושבת שהדיסק של אריק זה אחד הדברים שמזכירים לי את ת"א ... אני גם אוהדת הפועל ומתה על השיר שער 6
בקיצור, מחכה בקוצר רוח לאלבום הבא שלו ובקרוב מאוד אני מתכננת גם להגיע להופעה שלו טוב, זה נהיה ארוך אז רק עוד דבר אחד קטן ... לפני שבועיים יצאתי לפאב בת"א במוצ"ש ואחרי כמה דק' במקום את מי עיניי רואות ? את אריק יושב לו על הבר (הפאב השכונתי
? ) לבד, עם כוס משקה שרוי כולו בעולם שלווווווווו, מחייך לעצמו (חושב אולי על השיר הבא שלו?) וכל כך התחשק לי לגשת אליו ולומר לו כמה שאני מתה על המוזיקה שלו ... אבל
התביישתי בטירוף ... ורק נעמדתי מאחוריו ואמרתי לחברה שלי (שד"א אוהבת אותו גם בגלל שאני הכנסתי אותה לזה) כמה שהוא חמווודדד). בקיצור, אם הוא קורא כאן ... אז אולי בפעם הבאה שתהיה ב cerveza יהיה לו אומץ לגשת אליו ולומר לו את זה
התגלגלתי לפורום שלכם ממש במקרה ... (חיפשתי לדעת מתי אריק מופיע) אני מטורפת על השירים של אריק (בת 30+), אני אוהבת את הכתיבה שלו (גם אם היא פרובוקטיבית) ... סוף סוף משהו מרענן בין כל האמני פלסטיק שצצים כל יום ... וזאת למרות שאת חבריו מרימון אני פחות מסמפטת ... בקיצור הוא ומירי המלכה הכי עושים לי את זה כאמנים ... מהרגע שקניתי את הדיסק שהיה לפני חודשיים אני לא מפסיקה לשמוע אותו ... אני פותחת את הבוקר עם הדיסק שלו תוך כדי התארגנות לעבודה, נקיון של הבית, אוטו, שבת בצהריים, כשאני מבואסת/שמחה ובכלל כמעט בכל רגע פנוי ... אני גרה בת"א ואני חושבת שהדיסק של אריק זה אחד הדברים שמזכירים לי את ת"א ... אני גם אוהדת הפועל ומתה על השיר שער 6