הי לכולם

../images/Emo24.gif ברוך הבא אח שלי......./images/Emo8.gif

אני ובעצם כולנו כאן מחפשים בן/בת זוג שמתאים לנו ויגרום לנו להרגיש טוב וכיף....ובעצם זה גם מה שאנחנו רוצים לגרום לה/לו להרגיש, לא? אם יש כאן?......לא יודע אם יש במלאי כרגע, אבל אולי כן.....באיזה מידה אדוני רוצה ? איזה צבע? ושאלת השאלות.....באיזה מחיר? תזרום עם החיים ואני בטוח שתמצא את האחת שמתאימה לך הכי ביותר בעולם. אני בעצמי מחפש את החברה הכי טובה שלי בעולם, מאהבת הכי מענגת ומתענגת ממני ושותפה לכל מהמורות החיים לפרק ב' (עם או בלי ילדים)...ואני מקווה שאמצא כאן או בכל מקום אחר...העיקר שאמצא ויהיה לנו טוב יחד...אם זה כאן או לא, אני לא יודע. זהו מספיק....לך חפש ושיהיה לך טוב

Rinattt

New member
אח שלו...

רק חסר לנו שתעשה לנו ספירת מלאי ותקטלג לפי מידות\גילאים\צבעים\גבהים מה אנחנו נראות לך סחורה שאתה קורא לנו "מלאי"? איך אמרת לאח'שך? "זהו מספיק... לך חפש ושיהיה לך טוב" אז גם לך אומרת "לך חפש ושיהיה לך רק טוב
"

כנראה ש......

ממש , אבל ממש לא הבנת את מה שכתבתי....זה היה בכוונה (ובערך דומה שמחשבתך בעניין).....בהתייחס למה שהוא כתב. צר לי שנעלבת.....אי הבנות קורות לפעמים. וגם לך מאחל אך ורק טוב

Rinattt

New member
אח שלו...

דווקא הבנתי אבל לא נורא נסלח לך [הפעם]
תודות על הברכה, ואל תתלהב להעלב אני לא נעלבת כל כך מהר ולא מכל אחד, רק הסבתי את תשומת ליבך למילים שאתה בוחר לקרוא לנו.
אחת לי
אחת לך

הלו הלווווווו תרגיע אחי

(כבר)לא כולם מחפשים או שבא לך ששירופ גמלי את העסק אוצריניו שלי ?!
ש'תגעת ככה לצעוק בקול רם? אמא'להלה איזה פחד.

קבלו תיקון.......

לא כולם מחפשים כאן, אלא רק מבלים ונהנים משירשורי חרוזים תוך הבעות מוזה נפלאה....... כנראה שרק אני ואח שלו....מחפשים את "האחת" שתתאים לכל אחד מאיתנו באופן הכי הכי קרוב למושלם כל אחד עפ"י ראות עיניו ונפשו. אז לכל אלה שלא מחפשים.....אני שמח באושרכם...ולכל אלה שכן....נשים הן לא סחורה אלא חידה מופלאה ....וכל אחת אחרת. מקווה שעכשיו הכל ברור ונפלא.

אותי לא מעניין כסף...

אני אפילו לא אציץ לחשבון כשאתה תשלם.. לא אשאל כמה יש לך בארנק, פשוט אזמין מה שבא לי. ממש לא מעניין אותי כסף... אפילו לא אגיע עם ארנק לדייט.

בן הקשת

New member
יש התעקשות בעניין הילדים המשותפים?

כי אין לנו שום תכניות בעניין. החנות סגורה, את המפתח שברנו, חצי אחד בים, וחצי שני באגני החימצון בראשון.
בטח שאתה יכול למצוא בת זוג. אבל למה דווקא כאן
תחשוב על זה.... התמונה של הפורום היא תמונה מוקטנת של החברה, יש כאן מדגם מייצג של הכל מכל בכל, והעובדה שכולנו גרושים לא משנה הרבה. תמצא כאן כל מה שתמצא במקום אחר, (חוץ מאפרת
, היא כבר תפוסה. מצטער
) השאלה לא אם תמצא, השאלה מה תעשה עם זה.

למעלה