מכורה חדשה... תמיד אהבתי, אבל בזכות החבר המקסים שלי.. ראיתי את כל הרצף של ה STARWARS ונשבתי לקסמים... אז מקווה שאתם מקבלים אנשים חדשים. ולילה טוב לכולם!
זוהי תקופה בה הפורום קצת יבש, אך הבטחה שלי - הוא יחזור לחיים בקרוב מאוד. ישנם כבר כמה פרוייקטים שמטרתם להעיר את הפורום, וזה מה שיקרה. את מוזמנת לפתוח נושאים ודיונים חדשים כאוות נפשך
אני שמחה שהצטרף, אבל לגבי "לפתוח דיונים"... אני חוששת שבגלל היותי חדשה בתחום, השרשורים שלי ינטפו חוסר ידע.. אז אני קצת מעדיפה להיות על אש קטנה לפחות בהתחלה... חבר שלי בטח יכנס לעניינים יחד איתו ואז בטוח יהיה לו מה להגיד.. המשך יום נעים!
החלטת שלך. אבל, במקרה ואת חוששת שהדיונים שלך "ינטפו חוסר ידע", את מוזמנת להשתמש במילון המונחים של הפורום [שעובר רענון בזמן הקרוב] או בדאטאבאנק של האתר הרשמי [כאן].