הי לכולם

גלים

New member
הי לכולם

נעלמתי כי אין לי כרגע חדשות אנחנו עדיין בהמתנה יום רודף יום ושום דבר באופק כבר חודש וחצי מאז המהפך כמעט חודשיים שאנחנו מחכים לצלצול הטלפון שיבשר את בואו של ילדנו או ילדתנו לפעמים מרגישה שזה לא נגמר שאין לזה סוף אילו ידעו מה מרגישים ההורים המאמצים שמחכים שהלב כבר לא יכול יותר לחכות שכל יום שעובר נראה כמו שנה החדר שמחכה הצפייה הזאת שאין לה סוף כל הזמן מנסים לחשוב מתי זה יקרה אולי תאריכים משמעותים וכל פעם אכזבה עוד יום שעובר וכלום שתיקה כתבתי פעם שיר לפני שנה ומשהו שהכל הסתבך אני רוצה לשתף אותכם כל כך חיכיתי לך כל כך רציתי אותך פחדתי ממך עד שנכנסתי לסחרור וצעקתי אני אשמה שהתרחקת שוב כמעט כמעט חיבקתי אותך צפון בזרועותיי איבדתי אותך חיכיתי לך הכנתי מקום בנפש שלי ספרתי את הימים כאילו הריתי אותך הרגשתי אותך הכנתי הכל לבואך ציפיה לרגע שנתאחד משפחה ואז משהו נקטע הפסיק את ההריון הרגשי לקח אותך שוב באכזריות בלי להבין כמה השאירו אותי פצועה נלחמתי עלייך והצלחתי כמעט לחוש אותך היית כל כך קרוב ועכשיו אתה שוב מאחורי מסך ערפל אני כבר לא רואה אותך רוצה להגיע אלייך לא יכולה יש מחסום של בירוקרטיה של מישהו שמתעקש שלא נתאחד שחושב שזה קל שאפשר שלש פעמים לשחק ברגשות הכל כל כך מחכה לך הנתינה האהבה המגע הרך והעוטף אבא ואני והחדר שלך נשאר ריק מחכה לבואך רק שתגיע כבר ילד יקר שלי

לימור1

New member
היי גל גל

מצטערת לשמוע שעדיין לא קיבלת את ילדך. בדיוק חשבתי עליך אתמול ואיחלתי לך בלבי שהילד כבר אצלך ושתהיי מאושרת. אולי תצאו קצת לחופש בינתיים? החגים עומדים בפתח ויש לכם זמן לבלות ולהנות, ובעוד זמן קצר (אני מקווה) תחבקו את ילדכם.

English

New member
תארת את הרגשות שלי נהדר

כמו שאת זוכרת גם אני נאבקת בבירוקרטיה ולא מבינה למה הם לא רואים שמישהו כל כך רוצה את הילדה, כל כך מחכה לה. מחכה כבר לסוף הטוב גם שלנו וגם שלך. מגיע לנו ולילדינו הפי אנד.

מיכל@ל

New member
אויש גלגלונת... ../images/Emo10.gif

הייתי בטוחה שאת החג הזה תחגגי כבר עם גוזל משלכם
האם הם מסבירים למה זה מתעכב כל כך או שהם עדיין מנסים לעשות "תרגילים" ? מחבקת חזק חזק ומקווה שאוטוטו...

טלי ל.

New member
אוי , כל כך קיווינו לבשורות..

תחזיקו מעמד ותהיו חזקים ונקווה שבמהרה תחבקו את האוצר הקטן

shira^

New member
גל-גל -השיר כ"כ מרגש

מחזיקים כאן בחיפה אצבעות לבשורות טובות... המאפיוזים איתכם !!!!

גלים

New member
המון תודה על העידוד על שאתם איתי

על המילים החמות זה נותן קצת דלק להמשיך

הזוג

New member
רק היום קראנו- מאוד התרגשנו

אנו מקווים שממש מהר יגע הטלפון המיוחל. הרי חסידת האימוץ כבר המריאה, עם פסק הדין, והיא בדרכה אליכם, רק הנחיתה מתעכבת. יש כבר מועד אבל לא סופי. תחזיקו מעמד אנחנו מחזיקים אצבעות.

למעלה