הי לכולם!

הי לכולם!

אני חדשה פה ואני מאוד אוהבת לד זפלין... הם הלהקה שגדולה ביותר בחיים שלי... אני מקווה להכיר פה אנשים ולהרחיב את הידע שלי על לד... חופש נעים וכיפי לכולם...

yoyoyud

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אחלה כינוי
והמממ.. לפחות איך קוראים לך

קוראים לי...

הילה... נעים להכיר...את יודעת אני עשיתי את השאלון של: איזה שיר אתה ויצא לי משו שאני ממש לא!!!

yoyoyud

New member
דבר ראשון אני יהונתן.

ואממ הכינוי פשוט חדש, אז אם שבת אלינו, אז ברוכה השבה
וכן, יצא להרבה אנשים אז Stairway אם זה מה שהתכוונת.

yoyoyud

New member
אין לי שיר שאני הכי אוהב...

יש המון שירים שאני מאד אוהב.. trampled under foot the wanton song dazed and confused black dog since i've been loving you fool in the rain אלה שירים שאני ממש אוהב שעולים לי כרגע לראש..

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני אופיר...וזהו =) חזרתי עכשיו מרמת ישי. ודרסו אותי ואת חברה שלי. הטרגדיה...
ובכל אופן, ברוכה הבאה.

ofirush 14

New member
טחח שילע, לא שמתי לב שזו את!

מה זה שם בפרטים שלך "מנגנת על גיטרה 4 וחצי שנים?" אחח...חברים, אל תאמינו לה! היא עוד לא התחילה...אבל היא יודעת את עיר מקלט ואני גאה בה על כך. וחוץ מזה, יש לה אצבעות ארוכות ומאגניבות כאלה...שכל אחד היה רוצה. שילע תעשה לי...ילד יפה? חחח אני מאוד מקווה שזה מזכיר לך משהו. לאב יאאא

jimorrison

New member
ברוכה הבאה

ומישהו מוכן להסביר לי מזה הגל הזה של כל החדשים?!

ofirush 14

New member
../images/Emo9.gif

שילע היא חברה טובה שלי, בנוסף להיותה (והיותי) צופיפניקית =) חחח אם כל הצופים של כרמיאל היו באים לכאן, הפורום היה כל כך חי שזה היה מבהיל. בכל מקרה, גל של חדשים זה בכלל לא מזיק =)

שמיקי

New member
חחחח... כי זה משעשע

סתם.. צופים יכולים להיות בסדר בלי כל הפוזה..

ofirush 14

New member
פוזה?

אולי איפה שאתם גרים. אבל בכל מקום יש פוזה...בכל כיתה, בית ספר, שכבה, תנועת נוער. בכל מקום. חוץ מזה, על הצופים סתם הדביקו סטיגמות... ואכן, יש שבטים שהם באמת עם הרבה פוזה.

למעלה