הי לכולם

הי לכולם

בדרך כלל אני יורדת לכולם פה על החיים והרבה זמן לא הייתי פה אז קצת רקע בפעם האחרונה שהיתי ספרתי לכם איך התפתרתי ומצאתי שני עבודות ושוב התחלתי לעבוד מפה לשם עניתי על מודעה בעיתון בקשר לרשת מלונות פתאל לצוותי בידור התקבלתי ומצאתי את עצמי אחרי שבוע באילת בקורס והיום אניעובדת בצוות בידור של רוני אטיטאס באילת חכו בזמן שאני שם שזה כבר 3 וחצי חודש גיליתי שמחפשים מלא עובדים במלונות וגם בבידור של המלונות רק שתדעו ועדין מחפשים בכול המלונות וזה עבודה מועדפת ואילת מדהימה וכיפית ואני ממליצה בחום לרדת לאילת לעבור מלון מלון ובכול המלונות צריכים לכוח האדם לספר שאתם צריכים ורוצים ומבקשים עבודה בדר"כ כלל חוזרים אלייך אחרי יומיים ועדיף ללכת לכמה מלונות והמשרות הם החל ממצילים מאבטחים עובדי משק מלצרים עובדי ספא קבלה מזכירות יחסי ציבור ויש עוד מלא תפקדים שמחפשים אלהם פלוס בכמעט כל מועדון פאב או בית קפה מחפשים ברמנים ומלצרים ומוכרים בחניות בקיצור אילת מופוצות והיא תהיה ככה עד סוף הקיץ ומחפשים עובדים ברמות שחבל על הזמן בקיצור כולם מוזמנים ובהצלחה

רק תוספת

רשתות של מלונות גדולים כמו ישורטל פתאל נותנות מגורים לעובדים שלהם בביתי דירות ממש ברמה טובה באמת חדר עם מזגן וקומקום חשמלי ופלטה וטלויזייה ועוד מלא וברוב ביתי המגורים של העובדים יש בירכה וגם עובדי מלון אוכלים במלון בחדר אוכל עובדים ומרווחים טוב כי טוכנים שעות בקיצור שווה מומלץ

האדם

New member
אז את עובדת ביחסי ציבור שלהם? ../images/Emo13.gif

סתם, האמת שזה משהו שחשבתי, אבל אני יודע שלרדת לאילת זה אומר לוותר על השלמת הבגרויות שלי (הקורס מתחיל בספטמבר ואני מתחיל לחפש דירה), שזה לא דבר ששווה לי להפסיד בטווח הארוך בשביל עבודה... שמעתי על "מכללת אור", שמשלבים עבודה ולימודים באילת, אבל למה נראה לי שזה לא שווה הרבה?! מישהו שמע/היה? אוווווף, אני רוצה חיים.

veredvered

New member
יש להם אתר...

תנסי לחפש.. נשמע דווקא שווה למרות שאני לא מכירה משיהו שעשה את זה

Sole Survivor

New member
אני גם שמעתי על

מכללת אור והם דואגים שתקחו את הקורס שלהם ועבודה הם לא ימצאו לך כל כך מהר קודם תשלם לקורס שהוא פי 2 יותר יקר ואח"כ נחשוב על למצוא ל עבודה

shimi100

New member
הם ממחישים לך את שמם...

מי שאמר לך שיש "אור" בקצה המנהרה כנראה שלהוא לא נכנס עד הסוף

למעלה