הי לכולם

הי לכולם

היה לי בשבוע שעבר ראיון עבודה וקיבלתי אתמול הודעה
כי התקבלתי מבין כולן. היום קיבלתי שוב הודעה, שישנה (פתאום...) עוד מועמדת. נאמר לי כי נעשתה טעות והמזכירה לא הודיעה לי את ההודעה הנכונה... מה כדאי לשאול? כמה קלפים לפתוח ואיזו פתיחה? תודה, תודה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo4.gif לא הבנתי...

מה בעצם את רוצה לדעת? האם אמרו לך שלא את התקבלת? האם אמרו לך להמתין? נא פרטי.

הי צליל

לאחר שאמרו לי שהתקבלתי נאמר לי כי ישנה עוד מועמדת... כלומר עליי להמתין בכל מקרה אני במתח נוראי...

batgalim

New member
הניסוח:

מה האפשרות שאתקבל לעבודה x בשבוע הקרוב? + סיכום

והנה הפריסה:

מה האפשרות שאתקבל לעבודה בבית הספר אהוד בשבוע הקרוב? גלית, 27.7.72, מורה, רווקה מלכת הגביעים, אביר הגביעים, חמישה גביעים, תשעה מטבעות, מלכת החרבות קלף סיכום: ארבע חרבות תודה וליל מנוחה,

blackcat2

New member
אני מתקשה להתחבר לפריסה../images/Emo122.gif

מצטערת. תמתיני מעט ואם לא תקבלי תגובה תנסי אולי שאלה אחרת או פריסה נוספת על אותה שאלה. מצטערת.

batgalim

New member
הי גלית../images/Emo140.gif

מתנצלת על האיחור בפירוש
מה - מלכת הגביעים האפשרות - אביר הגביעים שאתקבל לעבודה - 5 גביעים בבי"ס אהוד - 9 מטבעות בשבוע הקרוב - מלכת החרבות סיכום - 4 חרבות נראה לי שהשבוע עדיין לא תהיה תשובה ואת תהיי בעמדת המתנה, עדיין... המעסיקים מתקשים להכריע לכאן או לכאן, וגם הם קצת "תקועים" עם חוסר ההחלטה. השאלה שלך מגיעה ממקום מאד רגשי, ואת חשה שההחלטה תגיע משיקולים לא הגיוניים. את צריכה להתאזר בסבלנות ולהמתין לתשובה, אשר תגיע מן הסתם שבוע לאחר שהשאלה נשאלה. בהצלחה.

../images/Emo51.gif בת גלים.

"את חשה שההחלטה תגיע משיקולים לא הגיוניים" - האם זה אומר שהכף לא תוכרע לטובתי?.... (זו ההרגשה שלי ממילים אלה...)

batgalim

New member
הי גלית../images/Emo142.gif

השאלה נשאלה לשבוע הקרוב, בו כנראה עדיין לא תהיה הכרעה. משתי המלכות המופיעות בפריסה אני מסיקה שהמעסיקים מתקשים להחליט לגבי כל אחת מכן, כל אחת מייצגת סוג אחר של כישורים ואופי. 5 גביעים הוא קלף המדבר על הסתכלות על חצי הכוס הריקה, כשבעצם את צריכה להפנות את מבטך ולנסות להפיק את המקסימום מהמצב, לחייך ולהמשיך הלאה. אל תתקעי בהמתנה לתשובות שאינן תלויות בך! המשיכי לעוד ראיונות ואל תשבי בחיבוק ידיים בנסיון לנחש מה יוחלט לגביך. עפ"י פריסה זו קשה לי לראות הכרעה לכאן או לכאן בשבוע זה. בואי נמתין עד סוף השבוע, ובאם לא יודיעו לך עדיין, ננסח שאלה נוספת.

לא יכולתי להתאפק.... ../images/Emo5.gif

אני במתח נוראי כי אני עומדת לעשות שינוי "גדול" בחיי ואני זקוקה לעבודה הזו... פרסתי שוב, כאשר שאלתי הפעם: מה האפשרות שאתקבל לעבודה בבית הספר "אהוד" בתקופה הקרובה? הקלפים שהתקבלו הם: שני מטבעות, שישה גביעים, אס הגביעים, שבעה מטבעות, ארבעה מטות קלף הסיכום: שש חרבות

צ ל י ל 8

New member
תקופה קרובה ../images/Emo11.gif

למה הכוונה? בכל אופן, אני חושבת שתזדקקי לפרוטקציה או מישהו שיעזור לך להתקבל לשם. אני לא רואה סיכוי רב מדיי, הם עדיין בהתלבטות ואני חוששת שאת תתאכזבי מהתוצאות. אין טעם לפרוס שוב ושוב באותו נושא. הרי מה, את מנסה לקבל פריסה שתתן לך תשובה שהיית רוצה לשמוע? הרי אין טעם בכך. צריך לדעת לקבל את התשובה הראשונה שמתקבלת, לטוב או לרע - ולדעת להתמודד איתה
מצטערת.

צ ל י ל 8

New member
למה הכוונה "תשובה אמיתית"../images/Emo35.gif

רמזתי לך בעדינות שבלי פרוטקציה, כנראה שלא תתקבלי.

אסביר עצמי:

בכתבתי "תשובה אמיתית" התכוונתי לתשובה חיובית או שלילית. באשר תהיה (כפי שכבר כתבת מהי), אקבל אותה. קיבלתי והמון המון תודה!

batgalim

New member
אני דווקא רואה כאן

תשובה חיובית
מה האפשרות שאתקבל לעבודה בבית הספר "אהוד" בתקופה הקרובה? שני מטבעות, שישה גביעים, אס הגביעים, שבעה מטבעות, ארבעה מטות קלף הסיכום: שש חרבות כרגע הם עדיין בהתלבטות, נכון, אך הקלפים בהמשך מבשרים שכן תתקבלי לעבודה - שהיא מקום מבוסס ויציב, ותביא עמה את הקץ ל"סערות" שעברת, מקום שבו סוף סוף תוכלי להגיע אל המנוחה. מה שכן, נראה לי שהציפיות שלך מעבודה זו מוגזמות מעט, את בונה לך תמונה שלא משקפת את המציאות ונראה לי שבסופו של דבר תתאכזבי ממנה.

צ ל י ל 8

New member
יהיה מעניין לעקוב אחרי העניינים

וכיצד הן יפתחתו. אנא עדכני אותנו.

../images/Emo51.gif לכן צליל ובת גלים../images/Emo24.gif

בהחלט בהחלט אעדכן מה התפתח
(לחיוב ולשלילה, כאשר כמובן אני מקווה כי הדברים יובילו לחיוב) שבת מתקרבת... ועימה ח וווווווווווווווווווווו פ ששששששש

צ ל י ל 8

New member
חופש ../images/Emo35.gif למי ../images/Emo35.gif למה ../images/Emo35.gif איפה ../images/Emo35.gif

לצערי אני עובדת גם בחול המועד, אפילו קצת יותר מימים רגילים. באסה

למעלה