הי לכולם!

הי לכולם!

לא ביקרתי כאן הרבה זמן כי החלטתי לקחת חופש מהכל אחרי כשלון שלישי... טוב עכשיו אני כל כך מבולבלת ונסערת ואני חייבת דחוף את העידוד שלכם! לפני כמעט שבועיים עברתי שאיבה קצת מסובכת עם המון חומר הרדמה (כי זזתי להם באמצע-סיפרה לי האחות) וכשהתעוררתי היו לי כאבים הכי נוראיים בעולם, נתנו לי זריקת וולטרן ואופטלגין ואח"כ עבר לי. אחרי שלושה ימים החזירו לי שלושה "חתיכים"(כמו שאמרה הלמבורנתית) וחזרתי הביתה עם "פנינים". טוב מאותו יום של ההחזרה אני סובלת מכאבי בטן כמו של מחזור,ממש לפעמים מתפתלת מכאבים והחזה שלי לא היה מבייש את פמלה אנדרסון! וגם הוא נורא כואב אפילו כשאני הולכת ואם זה לא מספיק אז גם מלא הפרשות מימיות שאני צריכה להחליף תחתונית עשרים פעם ביום ואפילו לפעמים להחליף תחתונים (סליחה על התאורים אבל אני חייבת להסביר.. אחרת מי יבין?) ועכשיו השוס, כל פעם שאני משתעלת,מתעטשת או משהו בסגנון יוצא לי טיפה פיפי! וזה מתסכל בטירוף!!! בקיצור ביום ראשון הקרוב אני אמורה לעשות בדיקה לבטא (שלא מכירה בי)אבל עכשיו אני חוזרת מהעבודה ישר לשירותים,מנגבת (סורי) ומה אני רואה?!?! כתם דם ורוד!!!!! אז כמו שאמרתי-נסערת ומבולבלת רצתי אליכן אני פשוט בהלם. עם כל הפאסימיות שלי,תמיד אני חיה עם הספק הקטן הזה שאולי הפעם כן... אני לא יודעת מה לעשות. ברור שמחר על הבוקר אני מתקשרת ליחידה אבל..בא לי למות! למה כל ההתעללות הזאת? למה? (וחשבתי שעברתי את שלב ה'למה'..) טוב אז סליחה על האורך וסליחה על הודעה חדשה אבל אני זקוקה לעזרה וסיפורים מעודדים תודה, אור

סביון1

New member
ערב טוב אור

התופעות שאת מתארת - כאבים כמו במחזור, בריחת שתן בשיעול וכו' מוכרות לי משאיבות שהיו קשות במיוחד. זה לא נעים אבל עובר אחרי שבועיים שלושה. כתם ורוד יכול להיות מהשתרשות. חזה נפוח וכואב זה סטנדרטי לא? בקיצור - עדיין אולי הפעם כן... וכמו שנועם אומרת, בינתיים זה לא אולי אלא "את בהריון עד שלא יוכח אחרת!" בהצלחה ביום ראשון סביון

h i l a l

New member
הי

מקווה שהכתם הוא סתם ולא באמת,אז מחזיקה לך את כל האצבעות ושמחר יהיו לך רק בשורות טובות,הלוואי.
אז בינתיים קבלי
גדול.

מתוקה קבלי ../images/Emo24.gif

ואל תילחצי,אני מקוה שהכתם הוא של השתרשות ולא משהו אחר!! ומצטרפת להחזקת
- אמןןןןןןןןןןןןןןן

כתם ורוד יכול להיות סימן מעולה!

יומיים לפני שקיבלתי את תשובה חיובית היה כתם ורוד כזה שנעלם לו אחרי כמה שעות. מקווה מאוד שכך זה גם אצלך...

טיפטיפ29

New member
כתם ורוד יכול להעיד על השרשה!!!!

וכן, בהריון האחרון שהיה לי, קרה לי לפעמים שכשצחקתי, או התעטשתי, טיפ טיפה ברח פיפי, זו תופעה ידועה בהריון, אבל .... זה יכול לקרות גם כשלא בהריון, (בהריון זה קורה יותר, כי יש פחות פעילות של השרירים, בגלל ההורמונים) אז כעקרון הכל יכול להיות, אבל זה באמת נשמע בכלל לא רע, לגבי הנפיחות בחזה, אני לא יודעת איך זה אצלך, אצלי הם לא משתנים במחזור, וגם אין כל כך רגישות בזמן מחזור, אבל הם כן גדלו בהריון (אמנם אצלי לא בשלב הזה, הגעתי עד שבוע 20 אז היה להם זמן) ככה שגם זה יכול להעיד, תנסי להיזכר איך הציצים שלך במחזור, האם הם גדלים, רגישים יותר מבכל יום? בכל מקרה אני מה זה מחזיקה לך אצבעות, אני כל כך מבינה אותך על הסקרנות ובדיקת הסימנים, דרך אגב, לי היתה תופעה בשני ההריונות שהיו לי (לא לדאוג אף אחד מהם לא הניב תוצאה, אני נשמעת כמו אמא ל- 17 ילדים לפחות עם כל ההריונות האלה...) הרבה לפני בדיקת הדם של הבטא, היה לי קוצר נשימה, כלומר הרגשתי שאני צריכה לקחת יותר אויר מאשר נכנס בשאיפה רגילה, כל פעם הייתי צריכה לעצור רגע ו... לקחת נשימה עמוקה, הבנתי אח"כ שזה בגלל שהעובר גם צריך את החמצן הזה. זה לא קורה לכל אחת, בכלל בכלל לא, אולי רק עם תאומים יותר מרגישים את זה (לי היה רק עובר אחד) אבל בכל זאת אם תרגישי משהו כזה, אז... טוב, אני לא רוצה להוציא עין רעה, תעדכני אותנו. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה