הי לכולם

הי לכולם

מה שלומכם היום?? נראה לי שממש לא משהו.. ברוכות הבאות הבנות החדשות.. קפצתי קצת לראות מה קורה.. אני בסדר גמור, ממשיכה במלאכתי .. תשמרו על עצמכם בבקשה.. ובלי שטויות אחרת אני מאד אכעס.. אני כאן.. אני

t@gel

New member
תראו תראו...

תגידי... אנחנו לא מכירות מאיזה מקום? השם שלך ממש מוכר לי... נראה לי שהייתה כאן פעם מזמן מזמן מישהי חמודה בשם הזה... אבל היא נעלמה לנו בבת אחת...בהתחלה היא סיפרה שהיא מכורה לאיזה משחק.. אחר כך היא פשוט הפסיקה להופיע... טוב, למה אני מקשקשת לך עם זה... את בכלל משתתפת ``חדשה`` אצלנו.. אז ברוכה הבאה לפורום בעיות אכילה... אולי ספרי לנו קצת על עצמך.. ;-) אנחנו כאן לתמוך... שלך, תגל

אז ככה

שלום שמי ניב עקרב.. כן, כך כתוב בתעודת הזהות.. או משהו כזה.. סתם האמת לא קוראים לי אני באה לבד.. לספר על עצמי.. טוב אז ככה.. נולדתי להורי לפני 26 שנים.. זה היה קטע מרגש ביותר.. בת בכורה.. במשך השנים גדלתי, הפכתי לילדה חמודה, חייכנית ונעימת מזג.. הלכתי לבית הספר, אחרי שצחצחתי שיניים בבוקר ושטפתי פנים.. את סיפורי לא ניתן להשיג בספריות הקרובות למקום מגוריכם.. ניתן להשיג אותם רק באופן מיוחד בעזרת כרטיסי אשראי.. סתאאם.. כן חזרתי, תתפלאי.. אבל ככה זה, תמיד בסוף חוזרים הביתה. אני

t@gel

New member
נראה לי...

אהמממ ספרייה עירונית..עניין של כמה שנים טובות... בהחלט לא הייתי מוצאת אותך שם... לא שמעת שרבי מכר...הם בלתי ניתנים להשגה בספריות? בכל מקרה...שוב... ברוכה הבאה חומד שיודעת לשפשף שיניים בבוקר מה כיתה אומרת לניבה? ``בחורות ערומים זה חולירע``... טוב...ברצינות... שפשוט נשבר לך מהמשחק ההוא... 8-p בכל מקרה..יאללה שפכי... ספרי לנו מה עם הדיאטה... שתפי אותנו... אנחנו אלופי השטיפות... במיוחד שטיפה של וואלה לשיער פגום בקצוות...

טוב אז ככה

בסך הכל ממש הכל אחלה.. ירדתי כבר 10 קילו.. מרגישה ונראית אחלה.. עשיתי פסים בשיער אז נא לדבר לאט.. אני בלונדילית.. חוץ מזה היה נחמד לי מאד ביום העצמאות.. הוצאתי אנרגיה.. זהו, די נחמד.. לגבי משחק המחשב לא היה לי הרבה זמן אליו בכלל.. אבל בטח אחזור.. לגבי בחורות ערומות.. אני לא יודעת.. אבל בחורים?? וואו, את יודעת על מה חשבתי.. אם מישהו חושב לפי השם שאני בן.. אז מה זה נשמע??? טוב תמשיכי עם השטיפות בשיער ותעברי גם לחפיפה.. אוהבת אותך.. הטמבלולה..

למעלה