הי לכולם!!!

הי לכולם!!!

ראיתי את העונה הראשונה פשוט אף פעם אין לי כח לכתוב בפורום! יש לי זוג שאלות בשבילכם!!!!!!! 1] מתי העונה השנייה מגיעה סוף סןף לארץ [אין לי כבר סבלנות] 2] אני יודע שזה ספויילר אבל העם נינה תהייה בעונה השנייה, כי גם אחרי שגיליתי מי היא באמת עדיין אהבתי אותה, הרבה יותר מטרי, ולמי אכפת שטרי מתה אולי זה היה מפתיעה אבל העיקר שקים חיה!!!!!!! אז תודה מראש לכל הנשמות בפורום

cj20

New member
דווקא חבל שקים לא מתה כי זה היה

חוסך הרבה צרות לג'ק בעונה הבאה... ערוץ 10 ישדר את עונה 2 "בקרוב"... יש אומרים בחודשים הקרובים אבל אפ'חד לא יודע בוודאות מתי...
עונה 2 - האם נינה תופיע... כן, ה*ונה הזו תחזור לכמה פרקים בתחילת העונה, שהיו השיא של העונה בשבילי למרות שיכלו למשוך את זה עוד קצת...

GoLd FlOwEr

New member
גם אני מעדיפה את נינה על טרי../images/Emo9.gif

אבל אני עצובה שטרי מתה

נצל"ש: יש לי משחק אבל...

לא ידעתי אם לפתוח שרשור חדש אז אני עושה נצל"ש. זה לא סדיוק משחק אבל כל אחד יכול לספר על הקטעים הצפויים שהיו ב- 24. אני מתכוון כל אחד יכול לכתוב מה הוא צפה מראש וידע שזה הולך לקרות (אם יש כאלה שזה קרה להם). אני מתחיל: אני פשוט ידעתי בשלב כל שהו של מי הגופה ההיא שהראו לג'ק. ידעתי אבל פשוט ידעתי שזה האבא האמיתי של הילדה ו"אלן יורק" רק עוקב אחרי טרי וגם עושה עבודה טובה מאוד. מה שהפתיע אותי הוא שאותו שחקן ששיחק את המתחזה היה שחקן שמשחק בסדרות אקשן והוא די פעיל בפעולה לכן לשחק בתור האבא המודאג ולא פעיל זה די לא מתאים לו אבל כשגילו שהוא מתחזה ובעצם פושע שיודע להלחם טוב מאוד זה היה יותר טוב. מה הקטעים הצפויים שלכם?

aieeoh

New member
אני צפיתי את הקטעים

1.את הקטע שהדרייזונים נתנו לג'ק את הפלא ואמרו לו תן לפאלמר לדבר פשוט ידעתי שהפלא יתפוצץ
2.ואת הקטע עם האוטו גם צפיתי פשוט ידעתי מההתחלה שהן נכנסו לכביש המפותל שהמכונות תדרדר למטה. היו עוד מלא קטעים אך אינני זוכרת ממש....

חחחחחחחח ברור שידעת!

ערוץ 10 הראה את זה בטריילר לפרק! ואני לא צפיתי שהגופה היא של אלן יורק אבל זה היה מאוד צפוי שהמתחזה יהרוג את ג'נט! מאז שגיינס התקשר אל ג'ק הבנתי שמדובר במתחזה... עוד קטע נורא צפוי היה שפאלמר עזב את שרי בסוף העונה... וגם ידעתי שהמקסיקני ימות! פשוט ידעתי! אין דמויות כאלה תמיד הורגים כשאין בהם עוד צורך...!

את צודקת כי גם...

ההוא שהיה שותף ל"הרג" של ויקטור מת אחרי פרק. אני מדבר על ג'ק פאלמר ועוד אחד שדיבר דרך פאלפון עם ג'ק והופיע רק בפרק אחד. אז בגלל זה גם הדמות שלו מתה. מבינים?

aieeoh

New member
דיברת אלי?

על איזה מהם דיברת?1 או 2??? אני פשוט לא רואה טריילרים....אז זה לא כל כך ברור שידעתי...כי פשוט לא ידעתי!

למעלה