הי לכולם

הי לכולם

אז ככה, אני מחר נאלצת לנטוש זמנית.. כי יש לי חובות טיפול בילדים אחרים.. ולהם יש קדימות, (אחיינית שלי). אז אני מחר לא אהיה ליד מחשב בכלל, משערת שאחזור רק ביום שבת בצהריים.. אז בינתיים רציתי לאחל לכולנו חג שמח, באמת שמח, לא סתם כאילו.. שיהיה שקט, טוב ועם הרבה אהבה. תשמרו על עצמכם ושתדעו שאני כל כך אוהבת את כולכם כאן שזה לפעמים מדהים אותי.. אוהבת המון המון. ניבה

שוב אני

נטשתי סופית להיום.. חשבתי להתחיל שרשור רק שלי, אבל זה דבילי מדי, אז אני חוסכת לכם את זה.. סתם מציקה לעצמי ולאנטר שלי.. אז בי לכולם חג שמח לילה טוב חלומות פז ואם אתם רוצים, תאכלו ברווז זהו נגמר לי הנודניקיות להיום או שלא או שכן או שלא או שאולי זהו סופית ובי

karen_karen

New member
ניב עקרב

חג שמח וכשר ותהני עם האחיניות שלך... אוהבת עד מאוד. שלך קארן

אחיינית, ליתר דיוק.. אבל שטויות..

ומאד נהנתי.. וחג מקסים שיהיה גם לך

מייק 48

New member
ניבוש יקרה ואהובה...

לאור הנסיבות את מפקד תורן מיום שבת בצהריים... אני יודע שתחשבי שזה כבר קלישאה אבל את פשוט נשמה טובה ומופלאה... חברה אמיתית שמוכנה לעשות הכל ולתת כל מה שאפשר לחברה במצוקה... ובטח שלך לא קל בזמן האחרון אבל את מיד מתייצבת ובאה ותומכת ואוהבת... זה שבה את ליבי, ואת יודעת שאני לא אומר סתם... היינו ביחד הרבה זמן לאחרונה וראיתי מקרוב... אני יודע שאת לא אוהבת שיגידו לך... זה דביק... אבל לא יכול להתאפק: ניבוש את מלאכית מקסימה ונפלאה !!! וכל הבנות אוהבות אותך מאד, שמחות שיש להן אותך... וגם אני אוהב אותך מאד, מקסימה שלי... (כן, אני יודע : דביק לך מיד...) אז שיהיה לך חג שמח וטוב ככל האפשר בנסיבות שנוצרו חג טוב ויפה לך ותמסרי גם למשפחה שימרו על עצמכם בדרכים ובכלל וחיזרו הביתה בשלום (אני שומר לך על הבית בינתיים) שלך באהבה מייק

מפקד תורן

אז זהו, שהתקשרת ולא היה לי נעים להגיד לך, אבל הייתי על הפרצוף, חטפתי כאב בטן בלתי נסבל ונאלצתי לקרוא להורים שלי שיבואו לקחת אותי הביתה.. כך שלמעשה לא יכולתי לעשות כלום.. ולא הייתי כאן עד עכשיו.. אז לא יכולתי למלא את התפקיד המוטל עליה.. תודה חמוד על הדברים הקיטשים והדביקים, אני יודעת שהם נאמרו מהלב, אז אל תדאג הפעם אני לא אזקוף את זה לרעתך.. תשמור על עצמך ומקווה שהיה חג נחמד.. בי

למעלה