הי לכולם....

InMyHead69

New member
נו כולכם מקשקשים

כשיבוא אלייכם כוסון תשכחו את כל האידיאולוגיה ולכן אני אומר עזבו הכל ולכו לעשות סקס..למי יש כוח לדבר..

צוכי

New member
הי לכולם....

רציתי לשתף אתכם בכל מיני דברים שעברו לי בראש תוך כדי עבודה . אני צלם בן 24 ומאוד ערני לכל מה שקורה סביבי בגלל התחום שבו אני עוסק . שמתי לב למבטים של אנשים ברחוב כשהם רואים אדם שמן . בד"כ התגובה הטבעית של רוב האנשים היא לרחם עליו . וכאן המקום לשאול למה . אז אני שואל למה ? מי החליט שלאנשים רזים/חטובים/בנויים היטב וכו' וכו' וכו' יש חיים טובים יותר ? מי החליט שאדם שמן נהנה פחות ? מי החליט ששמן זה פחות יפה ? אותי חינכו שיופי הוא עניין של טעם . אז מה העניין ? אדם שעושה דיאטות כל החיים שלו ומגביל את עצמו באוכל חי טוב יותר מאדם שמן ? למה ? אדם שכל ערב נמצא בחדר כושר וקורע את התחת (סליחה על הביטוי) חי יותר טוב מאדם שאוכל מה שהוא רוצה , שלא עושה כושר אם לא מתחשק לו , שאוהב לעשות מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ? כמובן שאני לא מדבר על מצב שאדם שמן בצורה לא בריאה כמו שיש המוווווון אנשים רזים בצורה לא בריאה . וכמובן שאם טוב לאדם או רע לו זה תלוי רק בהרגשה שלו וכמובן לא במה שחושבים . בקיצור , לאחר שפרקתי חלק קטן מזעמי על העניין אני יכול לסכם ולומר שאין לי מושג למה אנחנו נותנים לאנשים סביבינו להחליט איך נרגיש . אין לי שמץ של מושג למה אנחנו לא יכולים להבחן לפי ה"אדם" שבפנים אלא תמיד לפי ההגדרות (לחייוב ולשלילה) שמתנוססות לנו על המצח . (הומו , שמן , שחור ,לבן, פסיבי, אקטיבי, דובים,אבות ,בנים ועוד כל מיני הגדרות שהיריעה קצרה מלהכיל ) אי לכך ובהתאם לזאת אני מכריז על הפתיחה הרישמית של שבוע ללא הגדרות . כן . אני מתכוון לזה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ואף אחד לא יגיד לאף אחד מה הגיוני ומה מותר ומה אסור . כל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון לעשות (כמובן לא על חשבון אחרים ) . אשמח לקבל תגובות בנושא . אגב ... אני לא באמת מכריז על שבוע כזה . אני רק רוצה לשתף אתכם במחשבות שעברו לי בראש . אם היינו מתייחסים לעצמנו כמו שהיינו רוצים שיתייחסו אלינו , אני בטוח שהיינו חיים טוב יותר ... בברכה ,המיואש ...

אליקו27

New member
אתה מקסים

כל כך המון רגש עשית לי כל כך טוב בהודעה שלך צור איתי קשר [email protected] שיהיה לך שבת שלום ממני אליקו אני מפרסם את ההודעה שלך בפורום שאני מנהל שעוסק בהשמנה אני בטוח שהתגובות יהיו כל כך חמות איש אתה מלאך ביי

InMyHead69

New member
צודק..אולי תעזור לי בצילום?

גם אני מתתעניין...יא איזה יופי..אני חייב שתצלם אותי! אני פשוט מאוד מתעניין בצילום..ואני מניח שככה תוכל גם להראות את הנושא שכ"כ כואב לך..שזה הגישה לאנשים שונים.. אני בשמחה אצטלם:) ואליקו לא לקפוץ עליו כ"כ מהר..אני גם רוצה צלם:) תשאיר לי הודעה אם תרצה

אליקו27

New member
הא איני ועוד משהו חומד

לא זכור לי שכתבתי בהודעה שלי משהו על צילום אתה ראית משהו כזה ? מופקרת קטנה וחמודה :) שבת שלום

neshamma

New member
אני חושב....

שאדם שבוחן את החבר שלו על פי החיצוניות לא שווה את החברות הזאת מלכתחילה חבל לשפוט אנשים בגלל דברים כאלו, לפעמים מפספסים אנשים עם נשמות טובות בגלל ביקורת כזאת או אחרת נכון שזה קל להעביר ביקורת אבל יותר קל להסתכל בעיניים ולתת לרגשות שלנו לדבר ואתה צוקי, דיברת מהלב ואתה אומר דברים נכונים. אל תתיאש חייה את חייך אל תיתן לאנשים שחיים עם הגדרות להשפיע על החופש שלך
''נשמה''

neshamma

New member
אוייי - איזה טעות

כתבתי את השם שלך עם טעות כתיב סליחע

אליקו27

New member
לצערי הרב

אני פיספסתי את האדם היחידי שאהב אותי ממש אבל מכל הלב והריאות בגלל מראה חיצוני

neshamma

New member
אליקו

מבין את כאב שלך לפעמים מתרחשים לנו בחיים כל מיני דברים שפשוט קורים לנו ומשפיעים עלינו קשות - והלוואי וידענו למה העולם עובד ככה לפעמים אני מרגיש חסר אונים מול המיקרים האלו
''נשמה'' - שלא מבינה הכל בחיים

למעלה